2777
2789
عنوان

76sadaf نروووو☹

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 121 پست
[QUOTE=71857338]اینجا همه دنبال مچ گیری و خزعبل گویین😂😂😂 ک اگه نبودن ک من با آرم‌میتی کومون عکس ن ...

والا😂😂😂من پیشگیری قبل درمان کردم😂توام از این ببعد انجام بده خوبه😂

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
طرف دستش هیچ جا بند نیست،چجوری میخواد ثابت کنه؟؟؟ کسیم ب شما شک‌ نمیکنه بگه ی مدرک رو کن حداقل ک فام ...

همون دیگه نه مدرک میذارن نه چیزی یهو یه چی میپرونن بعد جالب تر ادمایین که پشت سرش میان فحش میدن و میرن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا😂😂😂من پیشگیری قبل درمان کردم😂توام از این ببعد انجام بده خوبه😂

نه دیگه غلط بکنم عکس بذارم 😑😂 فقطم ناله میکنم از این به بعد از نداری و بدبختی و فلان و بیسار 

نینی یار نیاید پاک میکرد!!! خودش گفته ک واسه کسایی ک دروغ میگن نباید گزارش بزنین تاپیکشون بترکه! چون ...

😒 حالا که والا تاپیک خودشو گفت گزارش بزنن پتک بشه تاپیک منو موفق نشده رفته به نی نی یار گفته 😒

@فدرابانو     افرين نمونش خودت اگه اسم نيني سايتو ميثاقو😂ننويسي كف دستت ميگن نتيه كف ر ...

😂😂😂من پیشگیری قبل درمان انجام میدم😂والا دیگه،یبار عکسمو با همسر گذاشتم حالا تو لحنم چجور گفتم یکی از بچه ها فک کرده بود عکس کسای دیگس🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️قشنگ مجبور شدم البوم کامل عکسامو اسکرین بگیرم بزارم تا باورش شه خودمونیم😂😂😂بعدم عذرخواهی و... ی لحظس دیگه! یهو میبینی طرف واسش سوتفاهم شده اصن

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
😂😂😂من پیشگیری قبل درمان انجام میدم😂والا دیگه،یبار عکسمو با همسر گذاشتم حالا تو لحنم چجور گفتم یک ...

من خودم اگه يكم ب كسي شك كنم اصن چيزي نميگم

واسه همين ميگم دليل نداره بهشون ثابت كنين ك

بزارين تو خماري بمونن😂

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
همون دیگه نه مدرک میذارن نه چیزی یهو یه چی میپرونن بعد جالب تر ادمایین که پشت سرش میان فحش میدن و می ...

تو نباید بهم بریزی،اگه راست میگه باید مدرک بزاره😑تمام

وگرنه اینجا سنگ رو سنگ بند نیس دیگه! فردا یکی پا میشه میگه من هووتم! این عکس ک گذاشتی شوهر منه😂😂

😒 حالا که والا تاپیک خودشو گفت گزارش بزنن پتک بشه تاپیک منو موفق نشده رفته به نی نی یار گفته 😒

با نینی یار بحرف برمیگردونه! من دیدم ک کردن...

اره منم گفتم راست میگه بیاد ثابت کنه 

اینه اره؟؟؟؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2165576/نی-نی-یار-لطفا-رسیدگی-کنین