2777
2789
عنوان

76sadaf نروووو☹

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 121 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ول کن بذار بره فردا با کاربری جدیدش میاد دروغ های تازه میگه کدوم ادم عاقلی عکس دوتا خواستگار میذ ...

الان مثلا تو خیلیییییی عاقلی؟ ندیده و نشناخته تهمت میزنی؟

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
الان مثلا تو خیلیییییی عاقلی؟ ندیده و نشناخته تهمت میزنی؟

اره همه علامه دهرن اینجا ندیده و نشناخته سریع یه عالم فحشت میدن و والسلام اخه واقعا الان کار داره من برم یه جا بنویسم فلان عکسی که گذاشتین مال فلانی منه؟؟ حالا طرف الان خودشو بکشه بگه نه اینجوری نیست 😑😑

از كاراگاهان عزيز خواهش ميكنم انقد ب خودشون فشار نيارن زخم ميشن😐

ما ايشونو ميشناسيم اگه ب هرررر دليليم عكس گذاش ب خودش مربوطه

اگه انقدم از موفقيت و خوشي يكي دگ بيزار ميشين دق و دليتونو يجا دگ خالي كنين

صدف جان ب دل نگير موج توهم اينجا زياده😘

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
از كاراگاهان عزيز خواهش ميكنم انقد ب خودشون فشار نيارن زخم ميشن😐 ما ايشونو ميشناسيم اگه ب هرررر دل ...

قربون تو بشم من 😍😍😍 فقط فهمیدم حق با بقیه است که عکس نمیذارن چون اینجا به کوچک ترین حرفت واکنش نشون‌میدن 😞 مرسی که انقدر خوبی 😍 ممنونم ازت رفیق 

اره همه علامه دهرن اینجا ندیده و نشناخته سریع یه عالم فحشت میدن و والسلام اخه واقعا الان کار داره من ...

طرف دستش هیچ جا بند نیست،چجوری میخواد ثابت کنه؟؟؟ کسیم ب شما شک‌ نمیکنه بگه ی مدرک رو کن حداقل ک فامیلید😑 کلا اینجا همینه،همه گناهکار و دروغگوئن مگر خلافش ثابت شه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
از كاراگاهان عزيز خواهش ميكنم انقد ب خودشون فشار نيارن زخم ميشن😐 ما ايشونو ميشناسيم اگه ب هرررر دل ...

اینجا همه دنبال مچ گیری و خزعبل گویین😂😂😂 ک اگه نبودن ک من با آرم‌میتی کومون عکس نمیگرفتم بزارم ک😂😂😂😂

جیگرتونو😘 همین ک تو این آشفته بازار رفقایی داریم مث شما خیلیم شاهکاره😍🌹❤️

[QUOTE=71857338]اینجا همه دنبال مچ گیری و خزعبل گویین😂😂😂 ک اگه نبودن ک من با آرم‌میتی کومون عکس نمیگرفتم بز

اخ اره دقیقا فک میکنم از این به بعدباید با کپی شناسنامه عکس بذارم 😃😃😃

اخه جالبه که دیشب با پرروی تمامم رفته به نی نی سایت گفته تاپیک منو پاک کنه. 😑😐 واقعا عجیبه 

نینی یار نیاید پاک میکرد!!! خودش گفته ک واسه کسایی ک دروغ میگن نباید گزارش بزنین تاپیکشون بترکه! چون بازم ب کارشون ادامه میدن و بقیه نمیدونن چیکارا کرده!

بگو ب نینی یار،تاپیکشو برمیگردونه😎😎اونجا مارم تگ کن بیایم آشنا شیم باهاش😑

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز