2777
2789
عنوان

76sadaf نروووو☹

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن بذار بره فردا با کاربری جدیدش میاد دروغ های تازه میگه کدوم ادم عاقلی عکس دوتا خواستگار میذ ...

الان مثلا تو خیلیییییی عاقلی؟ ندیده و نشناخته تهمت میزنی؟

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
الان مثلا تو خیلیییییی عاقلی؟ ندیده و نشناخته تهمت میزنی؟

اره همه علامه دهرن اینجا ندیده و نشناخته سریع یه عالم فحشت میدن و والسلام اخه واقعا الان کار داره من برم یه جا بنویسم فلان عکسی که گذاشتین مال فلانی منه؟؟ حالا طرف الان خودشو بکشه بگه نه اینجوری نیست 😑😑

از كاراگاهان عزيز خواهش ميكنم انقد ب خودشون فشار نيارن زخم ميشن😐

ما ايشونو ميشناسيم اگه ب هرررر دليليم عكس گذاش ب خودش مربوطه

اگه انقدم از موفقيت و خوشي يكي دگ بيزار ميشين دق و دليتونو يجا دگ خالي كنين

صدف جان ب دل نگير موج توهم اينجا زياده😘

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
از كاراگاهان عزيز خواهش ميكنم انقد ب خودشون فشار نيارن زخم ميشن😐 ما ايشونو ميشناسيم اگه ب هرررر دل ...

قربون تو بشم من 😍😍😍 فقط فهمیدم حق با بقیه است که عکس نمیذارن چون اینجا به کوچک ترین حرفت واکنش نشون‌میدن 😞 مرسی که انقدر خوبی 😍 ممنونم ازت رفیق 

اره همه علامه دهرن اینجا ندیده و نشناخته سریع یه عالم فحشت میدن و والسلام اخه واقعا الان کار داره من ...

طرف دستش هیچ جا بند نیست،چجوری میخواد ثابت کنه؟؟؟ کسیم ب شما شک‌ نمیکنه بگه ی مدرک رو کن حداقل ک فامیلید😑 کلا اینجا همینه،همه گناهکار و دروغگوئن مگر خلافش ثابت شه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
از كاراگاهان عزيز خواهش ميكنم انقد ب خودشون فشار نيارن زخم ميشن😐 ما ايشونو ميشناسيم اگه ب هرررر دل ...

اینجا همه دنبال مچ گیری و خزعبل گویین😂😂😂 ک اگه نبودن ک من با آرم‌میتی کومون عکس نمیگرفتم بزارم ک😂😂😂😂

جیگرتونو😘 همین ک تو این آشفته بازار رفقایی داریم مث شما خیلیم شاهکاره😍🌹❤️

[QUOTE=71857338]اینجا همه دنبال مچ گیری و خزعبل گویین😂😂😂 ک اگه نبودن ک من با آرم‌میتی کومون عکس نمیگرفتم بز

اخ اره دقیقا فک میکنم از این به بعدباید با کپی شناسنامه عکس بذارم 😃😃😃

اخه جالبه که دیشب با پرروی تمامم رفته به نی نی سایت گفته تاپیک منو پاک کنه. 😑😐 واقعا عجیبه 

نینی یار نیاید پاک میکرد!!! خودش گفته ک واسه کسایی ک دروغ میگن نباید گزارش بزنین تاپیکشون بترکه! چون بازم ب کارشون ادامه میدن و بقیه نمیدونن چیکارا کرده!

بگو ب نینی یار،تاپیکشو برمیگردونه😎😎اونجا مارم تگ کن بیایم آشنا شیم باهاش😑