2777
2789
عنوان

76sadaf نروووو☹

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 121 پست
[QUOTE=71857338]اینجا همه دنبال مچ گیری و خزعبل گویین😂😂😂 ک اگه نبودن ک من با آرم‌میتی کومون عکس ن ...

والا😂😂😂من پیشگیری قبل درمان کردم😂توام از این ببعد انجام بده خوبه😂

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
طرف دستش هیچ جا بند نیست،چجوری میخواد ثابت کنه؟؟؟ کسیم ب شما شک‌ نمیکنه بگه ی مدرک رو کن حداقل ک فام ...

همون دیگه نه مدرک میذارن نه چیزی یهو یه چی میپرونن بعد جالب تر ادمایین که پشت سرش میان فحش میدن و میرن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا😂😂😂من پیشگیری قبل درمان کردم😂توام از این ببعد انجام بده خوبه😂

نه دیگه غلط بکنم عکس بذارم 😑😂 فقطم ناله میکنم از این به بعد از نداری و بدبختی و فلان و بیسار 

نینی یار نیاید پاک میکرد!!! خودش گفته ک واسه کسایی ک دروغ میگن نباید گزارش بزنین تاپیکشون بترکه! چون ...

😒 حالا که والا تاپیک خودشو گفت گزارش بزنن پتک بشه تاپیک منو موفق نشده رفته به نی نی یار گفته 😒

@فدرابانو     افرين نمونش خودت اگه اسم نيني سايتو ميثاقو😂ننويسي كف دستت ميگن نتيه كف ر ...

😂😂😂من پیشگیری قبل درمان انجام میدم😂والا دیگه،یبار عکسمو با همسر گذاشتم حالا تو لحنم چجور گفتم یکی از بچه ها فک کرده بود عکس کسای دیگس🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️قشنگ مجبور شدم البوم کامل عکسامو اسکرین بگیرم بزارم تا باورش شه خودمونیم😂😂😂بعدم عذرخواهی و... ی لحظس دیگه! یهو میبینی طرف واسش سوتفاهم شده اصن

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
😂😂😂من پیشگیری قبل درمان انجام میدم😂والا دیگه،یبار عکسمو با همسر گذاشتم حالا تو لحنم چجور گفتم یک ...

من خودم اگه يكم ب كسي شك كنم اصن چيزي نميگم

واسه همين ميگم دليل نداره بهشون ثابت كنين ك

بزارين تو خماري بمونن😂

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️
همون دیگه نه مدرک میذارن نه چیزی یهو یه چی میپرونن بعد جالب تر ادمایین که پشت سرش میان فحش میدن و می ...

تو نباید بهم بریزی،اگه راست میگه باید مدرک بزاره😑تمام

وگرنه اینجا سنگ رو سنگ بند نیس دیگه! فردا یکی پا میشه میگه من هووتم! این عکس ک گذاشتی شوهر منه😂😂

😒 حالا که والا تاپیک خودشو گفت گزارش بزنن پتک بشه تاپیک منو موفق نشده رفته به نی نی یار گفته 😒

با نینی یار بحرف برمیگردونه! من دیدم ک کردن...

اره منم گفتم راست میگه بیاد ثابت کنه 

اینه اره؟؟؟؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2165576/نی-نی-یار-لطفا-رسیدگی-کنین