بابا من که تو تاپیک اون داداش بودم که خودت این عکسارو برای من و مامان میثاق و فدرا گداشتی
دلیل نداره به خاطر حرف یه عده بری که😕
@76sadaf
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
قربونت بشم اخه من چی بگم ؟؟ من هرچی فکر میکنم الان نمیفهمم چیو باید شفاف سازی کنم اینکه از من خواستگاری کردن یا نه رو چجوری الان باید ثابت کنم سن این اقارو چجوری ثابت کنم؟؟ خدایی چه غلطی کردم عکس گذاشتم 😑😑😑
اون خانوم که داره اینارو میگه خودش ۱۳ پست بیشتر نداره😂😂جالبه واقعا😕خوشم میاد لینک گداشتی نیومد اصلا😐😐😐
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
قربونت بشم اخه من چی بگم ؟؟ من هرچی فکر میکنم الان نمیفهمم چیو باید شفاف سازی کنم اینکه از من خواستگ ...
من بالا توضیح دادم که اصلا یادم نیست کدوم کاربر اون عکس رو گذاشته و بچه ها گفتن خودتون بودین,,, الان عذرخواهی میکنم ازتون,, ولی یه کاربره که گفت اشناشونه اون اقا تاپیکم زده واستون,,,
قربونت بشم اخه من چی بگم ؟؟ من هرچی فکر میکنم الان نمیفهمم چیو باید شفاف سازی کنم اینکه از من خواستگ ...
بیخیال
فضای مجازیه تو وقتی راست میگی نباید جا بزنی و بری