2777
2789
عنوان

76sadaf نروووو☹

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 121 پست
واقعا ترجیح میدم برای همیشه برم هبچ چیز برام ناراحت کننده تر از این نیست که اینجوری تهمت بهم بزنن ام ...

بیخیال بابا فضای مجازیه دیگه .زیاد جدی نگیر 

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
مرسی که به یه ورتم حساب نکردی حرفامو😕

قربونت بشم اخه من چی بگم ؟؟ من هرچی فکر میکنم الان نمیفهمم چیو باید شفاف سازی کنم اینکه از من خواستگاری کردن یا نه رو چجوری الان باید ثابت کنم سن این اقارو چجوری ثابت کنم؟؟ خدایی چه غلطی کردم عکس گذاشتم 😑😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2165187/خدای-منچقدر-یه-نفر-می-تونه?page=2

اون خانوم که داره اینارو میگه خودش ۱۳ پست بیشتر نداره😂😂جالبه واقعا😕خوشم میاد لینک گداشتی نیومد اصلا😐😐😐

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
شما چته پریدی وسط من بالا توضیح دادم

شما جو داديد كه ايشون ميخواد بره وقتي مطمعن نيستي نبايد چيزي بگي

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
قربونت بشم اخه من چی بگم ؟؟ من هرچی فکر میکنم الان نمیفهمم چیو باید شفاف سازی کنم اینکه از من خواستگ ...

من بالا توضیح دادم که اصلا یادم نیست کدوم کاربر اون عکس رو گذاشته و بچه ها گفتن خودتون بودین,,, الان عذرخواهی میکنم ازتون,, ولی یه کاربره که گفت اشناشونه اون اقا تاپیکم زده واستون,,, 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2165187/خدای-منچقدر-یه-نفر-می-تونه?page=2

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
قربونت بشم اخه من چی بگم ؟؟ من هرچی فکر میکنم الان نمیفهمم چیو باید شفاف سازی کنم اینکه از من خواستگ ...

بیخیال

فضای مجازیه تو وقتی راست میگی نباید جا بزنی و بری

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
اخه دورت بگردم الان به نظرت من چجوری ثابت کنم چجوری دیگه کامنت بذارم جایی؟؟ اصن خیلی حالم بده 

ولشون كن بابا اصلا نخوندن بدونن جي به جيه فقط ميگن يه كاربر عكس كذاشت حتي نميدونن اون كاربر خود تويي

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
شما جو داديد كه ايشون ميخواد بره وقتي مطمعن نيستي نبايد چيزي بگي

بازم به شما مربوط نمیشه,, دارم باخودشون صحبت میکنم,, درضمن فقط من نبودم 

ولشون كن بابا اصلا نخوندن بدونن جي به جيه فقط ميگن يه كاربر عكس كذاشت حتي نميدونن اون كاربر خود تويي

دقیقا درد من همینه الان داستان درست کرده که من عکسو از تو سایت دوست یابی برداشتم 😑😑😑😑 خدایی اخه من اصن واقعا متعجبم 

اون خانوم که داره اینارو میگه خودش ۱۳ پست بیشتر نداره😂😂جالبه واقعا😕خوشم میاد لینک گداشتی نیومد اص ...

چی بگم والا. 😂😂,, درهر صورت من بابت اشتباهم ازصدف خانم عذر میخام

اخه دورت بگردم الان به نظرت من چجوری ثابت کنم چجوری دیگه کامنت بذارم جایی؟؟ اصن خیلی حالم بده 

اخه عزیزم تو که میگی دروغ نگفتم .پس بیخیال بقیه مهم خودتیو وجدان خودت .

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
😑😑😑😑 چشم 

والا

وقتی خودت میدونی دروع نمیگی بری که چی بشه؟

کسی که تهمت زده باید خجالت بکشه

چی بگم والا. 😂😂,, درهر صورت من بابت اشتباهم ازصدف خانم عذر میخام

قربونت بشم من متوجه شدم که شما چون تو تاپیک برادر گذاشتم احتمالا اشتباه متوجه شدی ولی باور کن من ذره ای دروغ نگفتم