بابا من که تو تاپیک اون داداش بودم که خودت این عکسارو برای من و مامان میثاق و فدرا گداشتی
دلیل نداره به خاطر حرف یه عده بری که😕
@76sadaf
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
ببخشید ولی مگه شما میخواستین عروسک بخرید که عکس گذاشتین کدوم خوشگل تره؟خواستگارو اینجوری میسنجن و ان ...
اصلا بحث انتخاب کردن نبود بخدا من با چند تا از بچه های اینجا یه سری صحبتا داشتیم اصن فقط به عنوان فان بود گذاشتم که پاک کنم 😑😑😑 اشتباه کردم یادم رفت پاک کنم بعدش بیشتر اشتباه کردم پیگیری نکردم نی نی یار برام پاک کنه
اصلا بحث انتخاب کردن نبود بخدا من با چند تا از بچه های اینجا یه سری صحبتا داشتیم اصن فقط به عنوان فا ...
اره بابا این با ما شوخی داشت
هی میداشت ما مسخره میکردیم😕با فدرا و مامان میثاق
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
ببین کسی که داره همه چیز و حاشا میکنه من چجوری ثابت کنم ؟؟😑 مثلا الان عکس شناسنامه اوناقارو لابد باید میگرفتم که بگم این اقا ۲۶ سالشه!؟؟؟ واقعا اصلا خودم هنگم
ببین اخه من ترسی از شناسایی شدن ندارم اگر داشتم که انقدر عکس نمیذاشتم همه جا ولی من نمیفهمم چرا واقع ...
من بودم که گفتم تو یه تاپیک گذاشتن گفتن برادرمه ولی حقیقتا خاطرم نیست کدوم کاربر گذاشت شماهم بجای توضیح قفل کردین تاپیک رو,,,,,, و یه کاربر دیگه بودن که گفتن اون اقا اشناشونه و اصلا خواستگاری نرفته تاپیکم زدن واستون خب شفاف سازی کنید
کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
من بودم که گفتم تو یه تاپیک گذاشتن گفتن برادرمه ولی حقیقتا خاطرم نیست کدوم کاربر گذاشت ش ...
من اون اشناشونه رو نمیدونم
فقط میدونم تو اون تاپیک داداش برای من گداشت
بعدم گفت خاستگارمه
تو اینجا هم همین الان دو تا کاربرا که تو اون تاپیک دیدن یادشونه
ببین کسی که داره همه چیز و حاشا میکنه من چجوری ثابت کنم ؟؟😑 مثلا الان عکس شناسنامه اوناقارو لابد ب ...
من اگه لازم بود عکسم میدادم که طرف دعنشو ببنده ضایع شه
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
من اون اشناشونه رو نمیدونم فقط میدونم تو اون تاپیک داداش برای من گداشت بعدم گفت خاستگارمه&nb ...
همون دیگه الان شما گفتین منم تازه متوجه شدم ولی صدف خانم قفل کردن بدون هیچ توضیحی,, من چون تو تاپیکه همه عکس داداشا رو گذاشتن دیگه متنش رو زیر عکس نخوندم ببینم که ایشون گفتن خواستگارمه,, عذرخواهی میکنم
کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
واقعا ترجیح میدم برای همیشه برم هبچ چیز برام ناراحت کننده تر از این نیست که اینجوری تهمت بهم بزنن امیدوارم هیچکس حال الان منو درک نکنه ، دلم برا رفقام تنگ میشه ، خداحافظ همگی
واقعا ترجیح میدم برای همیشه برم هبچ چیز برام ناراحت کننده تر از این نیست که اینجوری تهمت بهم بزنن ام ...
مرسی که به یه ورتم حساب نکردی حرفامو😕