2777
2789
عنوان

76sadaf نروووو☹

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 121 پست
اخه بخدا من موندم چجوری انقدر راحت دروغ میگن تو بیا من ایدی اون اقا رو میدم بهت یعنی اصن از خودش بپر ...

بابا بیخیال

اصلا تو که اینارو میشناسی نزن یه همچین تاپیکایی😕

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
اخه بخدا من موندم چجوری انقدر راحت دروغ میگن تو بیا من ایدی اون اقا رو میدم بهت یعنی اصن از خودش بپر ...

خب بگن به همه که نباید جواب پس بدی که.نرو خواهر😊

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدف تو تاپیک بود که نوشته بود داداشم خوشگله تو اون تاپیک برای ما عکس خواستگارشو گذاشت حالا یه تاپی ...

اللهم صل علی محمد و ال محمد

ممنون بابت توضیحت

مدرکی نداشتن بچه ها؟

شماهم مدرک نداری؟

اون تاپیکه چیشد کسی لینکشو نداره؟یا کسی یادش نیست این عکس داداش کدوم کاربر بود؟

اخه همینجوری که نمیشه نتیجه گرفت🤔

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اللهم صل علی محمد و ال محمد ممنون بابت توضیحت مدرکی نداشتن بچه ها؟ شماهم مدرک نداری؟ اون تاپیکه ...

عکس داداش کسی نبود

من تو اون تاپیک بودم 

خود صدف این عکسو گداشت برا من به عنوان خاستگار

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

ببین اخه من ترسی از شناسایی شدن ندارم اگر داشتم که انقدر عکس نمیذاشتم همه جا ولی من نمیفهمم چرا واقعا ؟؟؟؟ من موندم چجوری بقیه انقدر راحت دروغ میگن که من عکسو گذاشتم به عنوان عکس برادرم 😑😑😑😑 

ولش کنید من نمیدونم چی شده ولی اش رو هم نزنید

هم نمیزنم

خب دوستمه😕ناراحتم میخواد ول کنه بره وقتی خودم بودم اونجا

ببخشید ولی مگه شما میخواستین عروسک بخرید که عکس گذاشتین کدوم خوشگل تره؟خواستگارو اینجوری میسنجن و ان ...

فکر کن ی آقا بیاد عکس همین خانم و ی خانم دیگه رو بذاره بپرسه کدوم خوشگل تره که باهاش ازدواج کنم😐😐

اگر ی درصد تاپیکش راست باشه بنظرم هنوز وقت ازدواجش نیست😕

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
خوب به نی نی یار بگو پیگیری کنه و شفاف سازیزکنه.متاسفانه اون کاربر اگه دروغ گفته باشه شمارو خیلی خرا ...

اخه من اصلا متوجه برخوردش نمیشم اگر واقعا راست میگفت یعنی واقعا خیلی راحت میتونست از من چهارتا سوال بپرسه ببینه من دارم راست میگم یا دروغ !!! اینجوری دهن باز کردن و تهمت زدن خیلی عجیبه واقعاا

ببخشید ولی مگه شما میخواستین عروسک بخرید که عکس گذاشتین کدوم خوشگل تره؟خواستگارو اینجوری میسنجن و ان ...

راست میگی حرفتو قبول دارم ولی از رو شوخی گداشته شاید😕

اخه من اصلا متوجه برخوردش نمیشم اگر واقعا راست میگفت یعنی واقعا خیلی راحت میتونست از من چهارتا سوال ...

تاپیکتو قفل نمیکردی و جوابشو میدادی بهتر بود .

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
عکس داداش کسی نبود من تو اون تاپیک بودم  خود صدف این عکسو گداشت برا من به عنوان خاستگار

منم يادمه تاپيكو ديدم گفت خواستگارمه

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
اخه من اصلا متوجه برخوردش نمیشم اگر واقعا راست میگفت یعنی واقعا خیلی راحت میتونست از من چهارتا سوال ...

حالا اون یه چیز گفت تو چرا ول میکنی میری اخه😕