بابا من که تو تاپیک اون داداش بودم که خودت این عکسارو برای من و مامان میثاق و فدرا گداشتی
دلیل نداره به خاطر حرف یه عده بری که😕
@76sadaf
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
اخه بخدا من موندم چجوری انقدر راحت دروغ میگن تو بیا من ایدی اون اقا رو میدم بهت یعنی اصن از خودش بپر ...
بابا بیخیال
اصلا تو که اینارو میشناسی نزن یه همچین تاپیکایی😕
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
اللهم صل علی محمد و ال محمد ممنون بابت توضیحت مدرکی نداشتن بچه ها؟ شماهم مدرک نداری؟ اون تاپیکه ...
عکس داداش کسی نبود
من تو اون تاپیک بودم
خود صدف این عکسو گداشت برا من به عنوان خاستگار
ببین اخه من ترسی از شناسایی شدن ندارم اگر داشتم که انقدر عکس نمیذاشتم همه جا ولی من نمیفهمم چرا واقعا ؟؟؟؟ من موندم چجوری بقیه انقدر راحت دروغ میگن که من عکسو گذاشتم به عنوان عکس برادرم 😑😑😑😑
خب دوستمه😕ناراحتم میخواد ول کنه بره وقتی خودم بودم اونجا
خوب به نی نی یار بگو پیگیری کنه و شفاف سازیزکنه.متاسفانه اون کاربر اگه دروغ گفته باشه شمارو خیلی خرا ...
اخه من اصلا متوجه برخوردش نمیشم اگر واقعا راست میگفت یعنی واقعا خیلی راحت میتونست از من چهارتا سوال بپرسه ببینه من دارم راست میگم یا دروغ !!! اینجوری دهن باز کردن و تهمت زدن خیلی عجیبه واقعاا
ببخشید ولی مگه شما میخواستین عروسک بخرید که عکس گذاشتین کدوم خوشگل تره؟خواستگارو اینجوری میسنجن و ان ...
راست میگی حرفتو قبول دارم ولی از رو شوخی گداشته شاید😕
اخه من اصلا متوجه برخوردش نمیشم اگر واقعا راست میگفت یعنی واقعا خیلی راحت میتونست از من چهارتا سوال ...
تاپیکتو قفل نمیکردی و جوابشو میدادی بهتر بود .
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
اخه من اصلا متوجه برخوردش نمیشم اگر واقعا راست میگفت یعنی واقعا خیلی راحت میتونست از من چهارتا سوال ...
حالا اون یه چیز گفت تو چرا ول میکنی میری اخه😕