2777
2789
عنوان

76sadaf نروووو☹

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 121 پست

واجب شد از نی نی یار درخواست بررسی ای پی چند کاربر انجام بشه 😉

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا. 😂😂,, درهر صورت من بابت اشتباهم ازصدف خانم عذر میخام

منم همینو میگم

اگه حرفی داره بیاد اینجا که خودشم هست ولی یه خانوم که لینک تاپیک منو گذاشته اصلا نیومد😐😐😂😂ترسید بنده خدا😅

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
اخه عزیزم تو که میگی دروغ نگفتم .پس بیخیال بقیه مهم خودتیو وجدان خودت .

اره عشق من مهم منم و وجدانم که بدونم راست میگم ولی اینجا ما در حال معاشرتیم واقعا بقیه فکر کنن من دارم سرشون کلاه میذارم خیلی بده 

قربونت بشم من متوجه شدم که شما چون تو تاپیک برادر گذاشتم احتمالا اشتباه متوجه شدی ولی باور کن من ذره ...

اره عزیزم باور کن سو برداشت شده,, شرمنده,,, اخه یادمه اونشب حتی خودمم عکس گذاشتم شماهم لایک کردین ولی اصلا این عکس رو فراموش کردم که شما گذاشتین,,, اونم به عنوان عکس خواستگار.  😞😞❤❤

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

ادم یاد ثمین و سلطان میوفته 😁

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
دقیقا درد من همینه الان داستان درست کرده که من عکسو از تو سایت دوست یابی برداشتم 😑😑😑😑 خدایی اخه ...

بهش بكو برات ثابت كنه تو دروغ ميكي اكه نكرد ديگه قضيه مشخصه

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
اره عشق من مهم منم و وجدانم که بدونم راست میگم ولی اینجا ما در حال معاشرتیم واقعا بقیه فکر کنن من دا ...

تا دوروز دیگه هیچکس یادش نمیمونه

مهم اونایین که میدونن راست میگی 😉

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
ادم یاد ثمین و سلطان میوفته 😁

سلطان که بود.۲نمره

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
😍❤️ قربون تو مهربون بشم من  

😘😘😘❤❤❤

نریا😒

خود اون که برات تاپیک زده اصلا نمیاد اینجا حرف بزنه😐کلا ۱۴ تا پست هم نداره😂خودت تا تهش رو برو دیگه😑😑😑

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت