بابا من که تو تاپیک اون داداش بودم که خودت این عکسارو برای من و مامان میثاق و فدرا گداشتی
دلیل نداره به خاطر حرف یه عده بری که😕
@76sadaf
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
واجب شد از نی نی یار درخواست بررسی ای پی چند کاربر انجام بشه 😉
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
چی بگم والا. 😂😂,, درهر صورت من بابت اشتباهم ازصدف خانم عذر میخام
منم همینو میگم
اگه حرفی داره بیاد اینجا که خودشم هست ولی یه خانوم که لینک تاپیک منو گذاشته اصلا نیومد😐😐😂😂ترسید بنده خدا😅
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
قربونت بشم من متوجه شدم که شما چون تو تاپیک برادر گذاشتم احتمالا اشتباه متوجه شدی ولی باور کن من ذره ...
اره عزیزم باور کن سو برداشت شده,, شرمنده,,, اخه یادمه اونشب حتی خودمم عکس گذاشتم شماهم لایک کردین ولی اصلا این عکس رو فراموش کردم که شما گذاشتین,,, اونم به عنوان عکس خواستگار. 😞😞❤❤
کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خود اون که برات تاپیک زده اصلا نمیاد اینجا حرف بزنه😐کلا ۱۴ تا پست هم نداره😂خودت تا تهش رو برو دیگه😑😑😑