2777
2789

بیماری پارکینسون خییلی خییلی نیاز به مراقبت روحی و جسمی داره،و درجات مختلفی داره بستگی داره در چه حدی باشه

پدر من ده سال پارکینسون داشتن

فرشته ی من،وقتی رفتی وجودم دونیمه شد،نیمی از آن در من و نیمی از آن با تو به آسمان رفت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه پدر من پارسال فوت کردن،بیماریشون خیلی پیشرفت کرده بود

ولی با مراقبت زیاد خیلی میشه پیشرفتش رو گرفت

فرشته ی من،وقتی رفتی وجودم دونیمه شد،نیمی از آن در من و نیمی از آن با تو به آسمان رفت...
دقيقا داروش كميابه مادر بزرگم داره رفتيم براى بخريم اصلا گير نميومد يه جا هم كه داشت فقط يه ورق به ...

آره فقط ورقی میفروشن ولی اون تاثیری که داروی خارجیش میذاره نمیذاره

متاسفانه پدر من پارسال فوت کردن،بیماریشون خیلی پیشرفت کرده بود ولی با مراقبت زیاد خیلی میشه پیشرفتش ...

الهی بگردم خدا رحمتشون کنه 

میشه برای شفای بابام یه صلوات بفرستی 😟
متاسفانه پدر من پارسال فوت کردن،بیماریشون خیلی پیشرفت کرده بود ولی با مراقبت زیاد خیلی میشه پیشرفتش ...

خدارحمتشون کنه، ببخشید اینو پرسیدم فوتشون بخاطر بیماری پارکینسون بود؟

فقط حواستون باشه،کسایی که مبتلا به پارکینسون هستن خیلی در معرض افسردگی هستن،باید خیلی از نظر روحی حمایت بشن 

خدارحمتشون کنه، ببخشید اینو پرسیدم فوتشون بخاطر بیماری پارکینسون بود؟

بله  متاسفانه