2777
2789
عنوان

بیاین ب یونیکورن کمک کنید کلاسشو بپیچونه🙌

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 30 پست
بله ولی خب کی میتونه ورزش کنه من واقعا بزور از جام پا میشم میرم دسشویی🙈😂😂

ترجیحا اگر معاف کنی راحت تری:)))

ته ترم میری یه امتحان کتبی میدی بسیار ساده! بوی سگ هم نمیدی:))

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ترجیحا اگر معاف کنی راحت تری:))) ته ترم میری یه امتحان کتبی میدی بسیار ساده! بوی سگ هم نمیدی:))

اره بخدا حاظرم بخونم اما دراز نشست نرم

ای کاش میشد مرد بدون انکه مادر بفهمد........ 

اونجا دوش نداره احیانا؟ اگر داره فقط بدنت رو خیس کن مراقب باش موهات خشک بمونه که سشوار نخوای ببری.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
بیاید به ناربن کمک کنید نزنه چیزی و داغون کنه !😤😤😤😤 اخه سوپ جو چرا اینقدر سر میره بیشعوررررررر خ ...

دعواش میکنم من وای ب حالش رسواش میکنم من 😐😐😐😐

اونجا دوش نداره احیانا؟ اگر داره فقط بدنت رو خیس کن مراقب باش موهات خشک بمونه که سشوار نخوای ببری.

نداره .بدم میاد با بدن عرقی جایی برم اسپری هم بزنم باز حس میکنم تنم بو میده

اره بخدا حاظرم بخونم اما دراز نشست نرم

یه گواهی کف پای صاف

فتق کشاله ران

نمیدونم آسم یا بیماری قلبی حتی دیسک.....

لازم داری

سرتاپاتو چک کن ببین مشکلی پیدا میکنی یا نه:))

قدم 160 وزنم 50😌

تقریبا اندازه منیا... ورزش قبل اینکه رو جسمت تاثیر کنه روی مغزت تاثیر داره... موفق باشی

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
یه گواهی کف پای صاف فتق کشاله ران نمیدونم آسم یا بیماری قلبی حتی دیسک..... لازم داری سرتاپاتو چک ...

ندارم خدا رو شکر 😂

الان این ی جلسه گواهی ببری جلسه های دیگه رو چیکار میکنی؟؟؟ بذار تجربه خودمو بگم بهت. منم بعداز تربیت بدنیم کلاس داشتم واسه همین با خودم دستمال مرطوب میبردم کل بدنمو بعد از ورزش با دستمال مرطوب پاک میکرددم اسپری و عطر هم میزدم دیگه بو سگ نمیدادم ، واسه تنبلیتم ،به نظرم ی جلسه بری عاشقش میشی. تربیت بدنی 1هست یا2چون اگه 2باشه ورزش تخصصی میکنین بهتره‌‌. 

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
الان این ی جلسه گواهی ببری جلسه های دیگه رو چیکار میکنی؟؟؟ بذار تجربه خودمو بگم بهت. منم بعداز تربیت ...

گواهی میبری همه جلساتو نمیری و کتبی میدی دیگه

[QUOTE=71795823]گواهی میبری همه جلساتو نمیری و کتبی میدی دیگه[/QUOTEمط

خب اگه قبول میکنه مربی که دیگه مشکلی نیست

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
[QUOTE=71795823]گواهی میبری همه جلساتو نمیری و کتبی میدی دیگه[/QUOTEمط خب اگه قبول میکنه مربی که دی ...

ایشالا ک چیزی نمیگن فقط حرف من اینه ارتودنسی ربط ب ورزش دارع؟