عزیزم من دوتا دخترام تا 3 ماهگی اینطور بودن. هیچ دارویی اثر خوبی نداشت براشون. فقط بعد 3 ماه خودشون خوب شدن. دقیقا دردا از 1 شب تا 6 صبح شروع میشد. فقط تنها کاری که میتونستیم بکنیم این بود تو پتو میذاشتیم و تکون میدادیم تا خوابش میبرد گاهی 4 ساعت طول میکشید تا بخوابه. اصلا اون اوایل که یادم میاد گریه م میگیره
خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
با سلام بنده یک کارتن شیر نان ۲ به قیمت قبل دارم چون پسرم دیگه مصرف نداره و باید نان ۳ بخوره واسه فروش گزاشتم. هر قوطی ۲۱۰۰۰ که الان شده ۲۳۵۰۰ اما من همون ۲۱۰۰۰ تقدیم میکنم. ۰۹۳۶۶۰۶۳۶۶۴
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻