2777
2789
عنوان

زد تو گوشم

1179 بازدید | 22 پست

دیشب با شوهرم دعوام شد با دست سرمو هول داد که دستش خورد به گوشم و گوشت گوشتم پاره شد و کلی خون اومد بار اولش نیست دردناک تر از همه وثتی گریم گرفت گفت آها زار بزن خیلی شکستم حیلی اومد منت کشی ولی با کمال پرویی گفت چیزیش نشده پوستش کنده شده فکر نکن گوشتش کنده شده خودتو مظلوم میکنی میشینی واسه خودت روضه میخونی گریه میکنی من واقعا فقط تونستم تگاش کنم هیچ چیزی نمیشد بهش بگم وثتی انقدر درکش پایینه 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😢😢😞😞

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

بیخود کرد..دستش بشکنه😒😒😒

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

وقتی میبینی اینقده بی ارزشی خودتو با ارزش کن دعوا رو کش نده روش به روت باز بشه زمان میبره دعوا میبینی قاطی شده خودتو دور کن از محل جوری که اخمت شکنجه بشه واسش

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
سر چی دعوا کردید؟حق با کدومتون بود عزیزم؟

داشت با تلفن حرف میزد من کار میکردم ظروف جابه جا میکردم  اوند گفت وقتی با تلفن حرف میزنم صدا نکن حالا اونقدرم صدا ممیداد گفتم خوب برو تو اناق همینجوری داشتیم حرف میزدیم که در کابینت رو باز کردم قوری افتاد شکست بهمفت کوری ؟؟؟اصلا من دست نزدم باز کردم افتاد  و حالت شوخی جدی اومد زد منو منم اعصابم خورد شد گفتم نکن خواستم کار خودشو به خودش بردونم منو زد 

من نگفتم حق داشت بزنه،ولی خب، قضیه باید فهمیده بشه،مردا بعضی وقتا روی بعضی چیزا خ حساسن 

باشه عزیزم به هرحال نباید دست بلند کنه هرچیم حالا گفته شده

یاد گرفتم با احمق ها بحث نکنم.پس هرچی شما میگی درسته دوست عزیز
داشت با تلفن حرف میزد من کار میکردم ظروف جابه جا میکردم  اوند گفت وقتی با تلفن حرف میزنم صدا نک ...

اهان،سر کلافو کشیدین...عیب نداره با هاش سر سنگین باش،تا بیاد نعذرت خواهی کنه

و آمدیم که شروع کننده باشیم 
داشت با تلفن حرف میزد من کار میکردم ظروف جابه جا میکردم  اوند گفت وقتی با تلفن حرف میزنم صدا نک ...

چیز مهمی نبوده ک

یاد گرفتم با احمق ها بحث نکنم.پس هرچی شما میگی درسته دوست عزیز
اهان،سر کلافو کشیدین...عیب نداره با هاش سر سنگین باش،تا بیاد نعذرت خواهی کنه

اومد ولی به حال من فرقی نداره من کلا شکستم غرورم له شد اومده میگه ببخشید از منم میخواو مغدرت خواهی کنم

2790
2778
2791
2779
2792