2777
2789
عنوان

زد تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 22 پست
داشت با تلفن حرف میزد من کار میکردم ظروف جابه جا میکردم  اوند گفت وقتی با تلفن حرف میزنم صدا نک ...

حتما فکر کرده از رو لجبازی قوری شکستی گاهی ما میتونیم با یه چشم گفتن جنگ بخوابونیم اما نمیتونیم

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا حق داشت بزنه گوشت گوشم پاره شه ؟هنوزم درد میاد خونشم بند میومده امروز رفتم ارتیشگاه خجالت کشید ...

ن اصلا حتی بدترین دعوا هم میکردین حق نداشت بزنه و دبگه هرجور شده نزار بزنه چون دستش هرز میشه با هر دعوا میاد میزنه

یاد گرفتم با احمق ها بحث نکنم.پس هرچی شما میگی درسته دوست عزیز
داشت با تلفن حرف میزد من کار میکردم ظروف جابه جا میکردم  اوند گفت وقتی با تلفن حرف میزنم صدا نک ...

ببخشین چه بی شعوره

چه جوری با این مردا زندگی میکنین؟؟؟

پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت

منوباش فک کردم خوبین باهم تاپیک سه سال پیشودیدم پرسیدم خوبید الان...

حالا تاپیک الانتو دیدم پشیمون شدم پرسیدم...

تو تاپیکا سرچ میکردم تاپیک تورو باز کردم اتفاقی...ای داد

قلب،لانه ی گنجشک نیست که بهار ساخته شود ودر پاییز باد آن را باخودش ببرد...قلب،مهمان خانه نیست که آدم ها بیایند،دوسه ساعت یا دوسه روز توی آن بمانند و بعد بروند...
2790
2778
2791
2779
2792