2777
2789
عنوان

اول صب برق قطعه😠😠😠😠

89 بازدید | 13 پست

شوهرم شب کار بود بیدارشدم براش چایی بذارم دیدم برق قطعه آب هم نمیاد پمپ داریم😠😠😠😠حالا شوهر بیچارم چی بخوره😢😢😢😢

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فیوزتون نپریده؟

ن فک نکنم همه این موقع معمولا تو ساختمون ما میرن سرکار برق همه قطعه خونه های اطرف هم خاموشن نمیدونم خوابن یا برق ندارن😂😂

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
برو آب معدنی بخر.بگو شوهرجون برات چایی با آب چشمه های دماوند گذاشتم.

الان اینجا مغازه باز نیست من شهرستانم😕

مام بلوک مون دارن شیر فلکه رو عوض میکنن هم اب گرم هم از سرد از دیشب ساعت ده قطعه 😑

وای چقد سخته قدیمی ها چیکار میکردن بیچاره ها😕😕😕

شير با كيك  حالا يه روزه ديگه

شیر نداریم😕

و همینطور کیک😕😕😕😕

این خوبه که س صبح پمپه ما خراب شده .

ای بابا😆😆شوفاژ هم قطع شده دارم یخ میزنم