2777
2789

اینم از فیلماشون به جای فرهنگ سازی درست ، میاد با افتخار میگه تو تلویزیون که بازم انتخابم مادرمه. پس تو غلط کردی تو عقد باهاش رابطه داشتی. 

وای نمیدونم چرا اینقدر اعصابم خراب میشه از این بشر. خخخخخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه داستان دلدادگان:

در گذشته مرد خوبی به نام مالک قرار بود با فرزانه ازدواج کند که مرد بدی به نام نادر در حین انقلاب مالک را که ۱ انقلابی بود به ساواک لو داد و خودش با فرزانه ازدواج کرد.

.

.

نادر در کار مواد مخدر هم بود. در ادامه داستان مالک بعد از آزادی از زندان با مرضیه ازدواج کرد و صاحب ۱ دختر با نام بهار شد که در کف دستش ۱ خال داشت. 

و نادر با فرزانه ازدواج کرد و صاحب ۱ پسر به نام سهیل شد.

.

.

بعد از انقلاب نادر لو رفت و فکر کنم خودش خانه خودش را آتش زد تا مواد پیدا نشود. آن شب در خانه نادر خواهر فرزانه و شوهر خواهر فرزانه مهمان بودند.

.

.

بعد دو جسد پیدا شد که همه فکر کردند جسد فرزانه و نادر است در صورتیکه که جسد خواهر فرزانه و شوهرش بود. بعدها نادر هم در یک تصادف مرد. پس تا اینجا فرزانه زندست ولی کسی نمی دونه. فرزانه فکر میکنه پسرش تو آتیش سوزی مرده در صورتیکه فکر کنم زندست و همین امیر هست. 

.

.

نادر ۱ دوست به نام عنایت داشت که در زندان با او آشنا شده بود. بعد از مرگ نادر عنایت با ۱ نامه پیش فرزانه میره که نادر برای فرزانه ۱ کیف طلا گذاشته بود و گفته بود مالک مقصر همه اتفاقهاست.

.

.

فرزانه تصمیم گرفت با کمک عنایت انتقام بگیره. اسم خودشو به افسانه تغییر داد با ۱ شناسنامه جدید. پس اول دختر مالک و مرضیه که اسمش بهار بود دزدید و اسمشو گذاشت ارغوان.

.

.

و حالا چند سال بعد نشون میده که برای تک تک بچه هاش نقشه کشیده غافل از اینکه امیر پسر خودشه.

.

.

وای خسته شدم.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
آره. ارغوان بچه مالک و مرضیه است.  ولی امیر بچه اونا نیست. هنوز معلوم نیست بچه ی کیه. این احتم ...

چه جالب میشه امیر پسرش باشه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

بچه ها امیر میدونه که بچشون نیست

من خیلی عصبی بودم از اینکه مالک با نامزد ش ک دشمنشه رفت و آمد داره پس نگو

نمی دونه ک کیه افسانه فرزانه شده

تمام سؤال هامو گرفتم ممنون از همه ی دوستان عزیزم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

دیشب حدسی که من یکی دو ماه پیش زدم درست دراومد امیر مامور نفوذی برای پیدا کردن مثلاً اختلاس گرا

فقط چطور خونواده ش در جریان نیستن، سوتی دیگه از هزاران سوتی سریاله

یا فاطمه زهرا (س)