2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلش آمپول زدیم و قرص مصرف کردین؟ خوب بوده☺

لتروزول با دوتا گونال.فقط همین امشب رو اقدام دارم .از فردا شوهرم نیست یه هفته.دعا کن بگیره امشب خیلللللی داغونممممم

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
لتروزول با دوتا گونال.فقط همین امشب رو اقدام دارم .از فردا شوهرم نیست یه هفته.دعا کن بگیره امشب خیلل ...

انشاالله که مامان میشی به حق امام حسین

خدایا بحق امام حسین معجزتو نشونم بده😔
انشاالله که مامان میشی به حق امام حسین

عزیزم ایشالله باهم.شما چی فولی چند بود چند وقت اقدامی

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
لتروزول با دوتا گونال.فقط همین امشب رو اقدام دارم .از فردا شوهرم نیست یه هفته.دعا کن بگیره امشب خیلل ...

عزیزم بنظرم امشب و اول صبح نزدیکی کنید اتفاقا صبح خوبه نزدیکی احتمال گرفتن بعد استراحت زیاده

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

عزیزم ایشالله باهم.شما چی فولی چند بود چند وقت اقدامی

من تازه لتروزل خوردم از سه پری تا هفت امروز اولین آمپول منوتروپین رو تزریق کردم فولیکولم خیلی کوچیک بود ماه قبل ۹ بود الان شش ماهه اقدام کردیم ولی مرتب نبوده همسرم پیشم نبوده تنبلی تخمدان گرفتم فعلا که سه تا آمپول منوتروپین داده روز هشت و ده و دوازده روز سیزده سونوگرافی دارم 

خدایا بحق امام حسین معجزتو نشونم بده😔
من تازه لتروزل خوردم از سه پری تا هفت امروز اولین آمپول منوتروپین رو تزریق کردم فولیکولم خیلی کوچیک ...

خدایا دامن همه منتظرا رو سبزکن امین یا رب العالمین

عزیزم بنظرم امشب و اول صبح نزدیکی کنید اتفاقا صبح خوبه نزدیکی احتمال گرفتن بعد استراحت زیاده

ممنون عزیز