2777
2789
عنوان

مشکل ترسناک دوستم با دوست پسرش

797 بازدید | 31 پست

خانوما من واقعا نمیدونم چی بگم بهش؟ دوست من دوست پسرش آدم حسابیه واقعا و دوستش داره و کلی خرجش میکنه. حالا گویا دعواشون میشه و پسره از لجش میره شماره میده به یکی و در حد دو روز دوست میشن با هم. بعدم که دوستم فهمیده قضیه رو، پسره جلو دوستم زنگ میزنه به اون دختره و میگه خانوم من اشتباه کردم شماره دادم به شما و لطف کن زنگ نزن و بلاکش میکنه. خلاصه دوست بیچاره من داره دق میکنه 😔😔😔 هدفش موندنه با این آدم، خداییش آدم خوب و محترم و بسیار پر محبتیه به دوستم، اما خب این غلط رو هم کرده

هر روز دوستم زنگ میزنه بهم درددل، من گفتم اشکال نداره ببخش این یه بارو

اما میترسم اشتباه کنم، چی بگم؟

مهدخت، ۳۱ ساله، لیسانس معماری، ساکن تهران، الهی مرا آن ده که آن به 😍🙏

شیطون خودت یا دوستت؟😎

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم قیدشو میزدم...

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

دیگه مگه میشه اعتماد کرد به این ادم اخه

بعد دعوا اگه خیلی خوبه باید بیاد منت کشی نه که بره شماره بده

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤