2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب میشه 

هیچکی مثل شوهرمن حساس نبود الان کارب کارم نداره 

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...

بنظرتون باهاش چطور برخورد ک هم اروم باشه هم اینکه تاثیر گذار . البته خودش فوق العاده ادم ارومیه حتی ناراحت هم بشه ازم گلایه نمیکنه ولی من زود بروز میدم و شروع کننده دعوام . دوس دارم کنترل کنم خودمو اروم باشم نمیشه . از طرفیم حساسه خیلی روم

💑
بنظرتون باهاش چطور برخورد ک هم اروم باشه هم اینکه تاثیر گذار . البته خودش فوق العاده ادم ارومیه حتی ...

روی چی حساسه؟؟؟

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...
بنظرتون باهاش چطور برخورد ک هم اروم باشه هم اینکه تاثیر گذار . البته خودش فوق العاده ادم ارومیه حتی ...

یعنی شکاکه؟

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
مثلا رو چي حساسيت نشون ميده؟

کلا تو خواستگاری حرفیدیم میگفت من اصن با ظاهر کار ندارم خودت مهمی . ولی حالا کم کم میگه ارایش نکن ولی من کوتاه نیومدم تا یه چیزی میشه میگه واسه منه منم نمیخام منم میگم درسته خو ولی روحیه ادم با ارایش عوض میشه البته دوس داره تیپ بزنم کلا با تیپم مشکل نداره میگه مانتو جلو باز نپوش تاپ نپوش همش دخالت میده خودشو البته اگرم بپوشم قهر نمیکنه ها ناراحت میشه میریزه تو خودش

💑

شوهرمنم حساسه الان نزدیک به چهارساله از ازدواجمون میگذره ولی بازم میگه موهات زیاد بیرون نباشه تنهایی جایی نرو باهیچ مردی حرف نزنم حتی با فروشنده مغازه ولی واسه ارایش اصلا گیر نمیده مانتو هر چی بپوشم کاری نداره