2777
2789
کلا تو خواستگاری حرفیدیم میگفت من اصن با ظاهر کار ندارم خودت مهمی . ولی حالا کم کم میگه ارایش نکن ول ...

اگه ناراحت شد تو بیخیال باش نخواه از دلش در بیاری اون باید بدونه که تو متعلق به خودتی و خودت میتونی در مورد خودت تصمیم بگیری لازم نیست اون بگه وقتی ما تا اقا ناراحت میشن خودمونو تغییر بدیم و بگیم چشم اونا هم هی میگن اینم بده اونم بده 

قبل محرم عروسی پسر داییش بود قرار شده بودفامیلشون منو واسه اولین بار ببین من رفتم ارایشگاه کت سرلفون پوشیدم خیلی شیک جاری هامم بودن حتی اونا درستو حسابی تو مراسم محلم ندان . شوهرم میگفت الا باس مانتو بپوشی میگم زشته فامیل نزدیکه خب . میگه ن چشمت میکنن فامیلایه ما چشمشون شوره . این کلمه سر زبونشه هر کاری کنم میگه چشمت میزنن ایشالا بعد عروسی عوض شه . 

💑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ناراحت شد تو بیخیال باش نخواه از دلش در بیاری اون باید بدونه که تو متعلق به خودتی و خودت میتونی ...

اره دقیقا . جدیدا وقتی میاد خونمون میگه ارایش نکن یه روز اومد من حسابی ب خودم رسیدم هیشکی خونه نبود . یه رژ مات قرمز زدم جناب اومد درو وا کردم قشنگ حتی لپمم بوس نکرد گفتی چیا مالیدی ب خودت . دوس ندارم خوشگل شدی ولی بدون ارایش دوس دارم . وقتی ارایشمو شستم با یه هیجانی میگه حالا خیلی خوشگل شدی و فلان.میگه تو خونه واس من ارایش نکن خواستی بری بیرون ارایش کن ولی خیلیم غلیظ نه . البته ارایش کردنمو دوس داره میگه زیاد کرم مالی نمیکنی . ولی منم دوس دارم شوهرم از اون دسته باشه ک بگه فقط واس من ارایش کن ولی برعکسه

💑
یعنی شکاکه؟

اصلااا شکاک نیس اخلاقش اینجوریه . ولی من بخوام برم بیرون یا خودش دو قدمی خونشون بخواد بره پیام میده میرم فلان جا منم اینجورم .ولی شکاک نیس بیرونم بریم با فروشنده جیزی بحرفم کاملا عادیه . فقط الان رو ظهرم حساس شده

💑
اره دقیقا . جدیدا وقتی میاد خونمون میگه ارایش نکن یه روز اومد من حسابی ب خودم رسیدم هیشکی خونه نبود ...

کلا راه خودتو برو هی از الان بخاطرش خودتو تغییر بدی دو سال دیگه هیچی از خودتو ظرافت و نازت نمیمونه

کلا راه خودتو برو هی از الان بخاطرش خودتو تغییر بدی دو سال دیگه هیچی از خودتو ظرافت و نازت نمیمونه

دقیقا منم میخام همنیو کنم . الانم کاریش خیلی ندارم ارایش میکنم ولی دیگه مانت. جلو باز نمیپوشم . تازه میگه عروسی کردیم دیگه من تصمیم میگیرم عروسی خواستیم بریم چ لباسی بپوشی . وقتی ب خانوادش مثلا میگم اصن باورشون نمیشه مخصوصا جاریام  میگن فلانی اصلا اینجوری نیس .

💑
دقیقا منم میخام همنیو کنم . الانم کاریش خیلی ندارم ارایش میکنم ولی دیگه مانت. جلو باز نمیپوشم . تازه ...

وای تورو خدا مراقب باش خیلی سخته با اینجور ادما  باید هفت رنگ بشی هی

وای تورو خدا مراقب باش خیلی سخته با اینجور ادما  باید هفت رنگ بشی هی

منم میخام اینجورییی باشممم . البته الان یه حرفی میزنه هااا ولی خودمو نمیبازم ک بخواد زورممم کنههه .میتزسم بعد عروسی زورم کنه .نمیدونم اسم اینو بزارم حساس بودن یا غیرتی یا بد دلی

💑
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792