2777
2789
عنوان

چراکمکم نکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 55 پست
خاک توسرم بهم که پیام میده زودجوابشومیدم...خانوادم مخصوصاداداشم میگه جوابشونده جدی بگیراین قضیروکه ی ...

زود جوابش نده بذار منتظر بمونه بذار قدرت بدونه فکر یه قرون ده شی که میخوای بگیری نباش سعی کن زندگیت بسازی اون پولا به هیشکی وفا نکرده گلم یه تصمیم عاقلانه بگیر بشین یه گوشه رصدش کن خوبیاش بیاد بیار بدیهاشم بیاد بیار ببین اگه ارزششو داره براش بجنگ 

دلم تا شاخه ای غم درخودش کاشت ترکهای عمیقی باز برداشت چه میشد چون تمام مردم شهر شب تنهای من هم همدمی داشت ....
اره نبایدبهش جواب مثبت میدادم توخانوادشون دوموردطلاق اتفاق افتاده...فوق العاده دخالت میکنن...منطقشون ...

عزیزم عشق و علاقه برای دوروزه وقتی بری توی زندگی ...دیگه نامزدی نیست که هزاران هزار مشکل برات درست میکنه و تو مجبوری سکوت کنی ...ازحرف مردم نترس دهن مردمو نمیشه بست همین مردم اگه واسه بچه خودشون مشکل درست بشه نمیان به حرف تو توجه کنن ....بشین باخانوادت درست و منطقی مشورت کن ...یه تصمیم درست بگیر برای زندگیت

بامن چنان کن کز بعد مرگم باخود نگویی ای کاش آن روز...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم همونطور كه دوماه دوماه جواب تلفن هاتو نميداد الان هم اصلا باهاش با تلفن و پيام رابطه نداشته باش ،قاطع بهش بگو هر حرفي داري به خانواده ام بگو ،با كارهات غرورمو پيش خانواده ام شكستي ،زير همه قولهات زدي،براي من ارزش قاءل نيستي،من ديگه حرفي باتو ندارم

عزیزم عشق و علاقه برای دوروزه وقتی بری توی زندگی ...دیگه نامزدی نیست که هزاران هزار مشکل برات درست م ...

اره درسته خانوادم که نظرشون اینه الان جداشی بهتره

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
مگه به نامزد هم نفقه تعلق میگیره

فکرکنم منظورش شوهرشه حتما تو عقدن 

من نمیدونم چرا وقتی عقدمیکنن میگن نامزد خب شوهرتونه دیگه بایدبگیدشوهرم نه نامزدم 

نامزد برای دوران نامزدیه که هنوز اسمتون نرفته توشناسنامه ی هم 

🎉🎉🎉🎉
بنظرم همونطور كه دوماه دوماه جواب تلفن هاتو نميداد الان هم اصلا باهاش با تلفن و پيام رابطه نداشته با ...

کاش ازاول اینجوری جوابشومیدادم...ولی من دلم سوخت جواب پیامکاشوخوب دادم.......

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
فکرکنم منظورش شوهرشه حتما تو عقدن  من نمیدونم چرا وقتی عقدمیکنن میگن نامزد خب شوهرتونه دیگه با ...

بله درسته‌...ولی ماوقتی که تودوران عقدن وعروسی نگرفتن میگیم نامزد....نمیدونم چرا

نمیدونگ والامنظورشو

من كه اينطور برداشت كردم كه انتظار داره قبضشو پرداخت كني،چرا اينقدر در مقابلش ضعيفي؟ارزشت خيلي بيشتره،به حرف بزرگترهات گوش كن،وقتي ازدواج كني و بري سر خونه زندگيت همه اين بي حرمتيها و اذيت كردنها چندين برابر ميشه،فكر نكن اوضاع بهتر ميشه،خوب فكرهاتو بكن ،زندگي با يه مرد بي مسوليت و خسيس و بچه ننه خيلي خيلي خيلي سخته،ميتوني تا اخر عمرت همچين ادمي رو قبول كني؟

من كه اينطور برداشت كردم كه انتظار داره قبضشو پرداخت كني،چرا اينقدر در مقابلش ضعيفي؟ارزشت خيلي بيشتر ...

اهان....ولی اخه من درآمدی ندارم که قبضشوپرداخت کنم....شایدم منظورش این بوده که من پولی ندارم تانفقه ومهریتوبدم

اهان....ولی اخه من درآمدی ندارم که قبضشوپرداخت کنم....شایدم منظورش این بوده که من پولی ندارم تانفقه ...

من كه از اين پيام پشيموني يا ابراز علاقه اي نديدم،بيشتر ترس داره از پرداخت نفقه و مهريه،همين

خیلی خودمونوکوچیک کردم هردفعه که قهرمیشدیاخودم پیش قدم میشدم یاخانوادم به اصرارمن واسطه میشدن ایناهم هوابرشون داشت...فک کردن خبریه...

دیشب بهم پیام داده گوشیموگم کردم اینیکی خطمم ازفردایه طرفه میشه شایدنتونم بهت اس بدم دستمم خیلی خالی ...

فکر نمیکنم منظورش پرداخت قبض باشه شاید میخواسته بهت بگه اگه پیام دادی جواب مدا که نذاری پایبیخیالیش  

دلم تا شاخه ای غم درخودش کاشت ترکهای عمیقی باز برداشت چه میشد چون تمام مردم شهر شب تنهای من هم همدمی داشت ....
من كه از اين پيام پشيموني يا ابراز علاقه اي نديدم،بيشتر ترس داره از پرداخت نفقه و مهريه،همين

نه اخه قبل ازاینم هی ابرازعلاقه میکردواظهارپشیمونی...میگفت منوبندازین زندان من بدون توزندان برام بهتره