2777
2789
عنوان

چراکمکم نکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 55 پست
فکر نمیکنم منظورش پرداخت قبض باشه شاید میخواسته بهت بگه اگه پیام دادی جواب مدا که نذاری پایبیخیالیش ...

اره شایدم همینطورباشه...این فکرم اومدتوذهنم...ولی خب اونقدرپول نداره که پرداختش کنه؟وضع مالیش بدنیست...بازم نمیدونم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

به خانوادم میگم که بریدمهریه روکنسل کنید...مادرپدرم میگن اگه اوناواقعابراشون مهم باشه پدرمادرش میان خونمون تاببینن چرااین کاروکردیم...اون موقع توام حرفاتومیزنی وشرایطتتو میگی به دوتاپیامش دل خوش نکن ممکنه بازم کاراش تکرارشه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه خیلی ترسیده نامزدت. از ترس مهریه و نفقه به دست و پا افتاده...بنظر من احساسی تصمیم نگیر اگه میبینی اذیت میشی و واقعا خوب نیستن الان جدا بشی بهتره

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
خاک توسرم بهم که پیام میده زودجوابشومیدم...خانوادم مخصوصاداداشم میگه جوابشونده جدی بگیراین قضیروکه ی ...

خانوادت حق دارن حرفشونو گوش بده

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
کاش ازاول اینجوری جوابشومیدادم...ولی من دلم سوخت جواب پیامکاشوخوب دادم.......

الانم دير نيست ديگه جواب نده

وقتي ي كاري كردي ديگه جدي باش

بذار با خودت تنهايي طرف نباشه خانوادت هم بيان وسط و حمايتشون نشون بده 

نه ك بهت ٤ تا پيام احساسي بده با احساست تو تنهايي دوتايي بازي كنه 

وقتي خانوادت هم وسط باشن عاقلانه تر ميري مجبور ميشي احساست كنترل كني

ديگه حوابش نده حتي نگو بيا با خانوادم 

بذار خودش بياد دنبالت و تو رو دوباره از خانوادت بخاد

در مورد دادخاست مهريه هم اگه ميتوني جلوش رو بگيري اقدام كن

چون انگار مردد هستي وقتي تصميم قطعي شد انجامش بده

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
الانم دير نيست ديگه جواب نده وقتي ي كاري كردي ديگه جدي باش بذار با خودت تنهايي طرف نباشه خانوادت ه ...

اخه رفتم به تاخیربندازمش ولی گفتن نمیشه...ازطرفی میترسم کنسلش کنم چون داداشم یه روزکامل افتاددنبالش دویست تومنم پول خرج کردمیترسم آدم نشه اون وقت خجالت میکشم دوباره بهشون بگم بزارن اجرا...چون داداشم گفت اگه کنسلش کنم دیگه کاری ندارم

معلومه خیلی ترسیده نامزدت. از ترس مهریه و نفقه به دست و پا افتاده...بنظر من احساسی تصمیم نگیر اگه می ...

اره فک میکنم ترسیده منطقم میگه الان جداشی بهتره چون واقعامشکل دارن...ازطرفی دلم میگه جدانشوچون دوسش دارم

اره فک میکنم ترسیده منطقم میگه الان جداشی بهتره چون واقعامشکل دارن...ازطرفی دلم میگه جدانشوچون دوسش ...

حالا بازم خودت بهتر میدونی چی به نفعته بالاخره تو باهاش بودی میدونی واقعا چجور آدمیه به درد زندگی میخوره یا نه..احساساتو بزار کنار

اخه رفتم به تاخیربندازمش ولی گفتن نمیشه...ازطرفی میترسم کنسلش کنم چون داداشم یه روزکامل افتاددنبالش ...

ببين تصميمت چي هست

اگه ميخاي بموني ٢٠٠ تومن ارزش نداره 

اما اگه ميگي داداشت ميخاد اينجوري حمايت كنه

خب خودتم ميخاي بسپاري ب حمايت اونا پس ديگه جواب پيامكش نده ك قضيه بي ارزش بشه گوشت خاموش كن تا بياد در خونه دنبالت بياد سراغت از خانواده بگيره

مسئله اينكه هنوز رو در رو با هم حرف نزنيد

همين ك بدونه خانوادت حمايت ميكنه خيلي خوبه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
ببين تصميمت چي هست اگه ميخاي بموني ٢٠٠ تومن ارزش نداره  اما اگه ميگي داداشت ميخاد اينجوري حما ...

واقعاممنون که جوابمومیدید وکمکم میکنید....ولی تواین چندوقت باهاش حرف زدم متاسفانه...بعدشم انقدرخانواده ی مغروری هستن میترسم نیان اخه مادرش وخواهراش خیلی بامن لجن مطمئنم الان درگوشش میخونن که طلاقش بده....هی روزگار...بازم ممنون ازهمگی

واقعاممنون که جوابمومیدید وکمکم میکنید....ولی تواین چندوقت باهاش حرف زدم متاسفانه...بعدشم انقدرخانوا ...

خب اگه فكر ميكني اينطوري هست

همون داداشت يا خانوادت باهاش تماس بگيرن ببينن تصميم چي هست 

بياد با اونا حرف بزنه و توافق كنيد مطمئنن حضوري حرف بزنيد بهتر ب نتيجه ميرسيد

بعدش اگر ب نتيجه رسيديد ك فرصت بديد خب بريد پس بگيريد برا مهريه رو