2777
2789
عنوان

چراکمکم نکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 55 پست
یعنی برم دادخواست مهریه روپس بگیرم....؟اخه نمیدونه...ولی نفقه رومیدونه

پس بگیری بهتره نذاربیشترازاین حرمتهابینتون شکسته بشه

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞

نامزدی دوره شناخته ،اگر به هم علاقه ندارید یا مشکلات جدی داری اول برید مشاوره اینکارها جواب نمیده،موقتی ممکنه خوب شه،ذات آدم عوض نمیشه که گلم

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ازقدیم گفتن یا ترس یاعقل وقتی عقلش نمیرسه باید از راه ترس وارد شد؟:اگه ادم ترسویی باشه دیگه تا اخرعمرش اذیتت نمیکنه

دلم تا شاخه ای غم درخودش کاشت ترکهای عمیقی باز برداشت چه میشد چون تمام مردم شهر شب تنهای من هم همدمی داشت ....
ازقدیم گفتن یا ترس یاعقل وقتی عقلش نمیرسه باید از راه ترس وارد شد؟:اگه ادم ترسویی باشه دیگه تا اخرعم ...

حس میکنم بترسه چون توخانوادشوک دوموردطلاق اتفاق افتاده شایدبترسن که اگه ماهم جداشیم آبروشون بره....بعدشم خیلی خسیسن شایدازپول بترسن

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
میگه من دوستت دارم زندگی بدون توواسم معنی نداره واینجورچیزا....

میگفتی این فکرا رو زودتر باید میکردی اونروزی که ماه به ماه یادم نمیکردی

دلم تا شاخه ای غم درخودش کاشت ترکهای عمیقی باز برداشت چه میشد چون تمام مردم شهر شب تنهای من هم همدمی داشت ....
میگفتی این فکرا رو زودتر باید میکردی اونروزی که ماه به ماه یادم نمیکردی

اتفاقابهش میگم ولی هیچی نمیگه....برادرمم میگه یاداونروزات بیفت که مینشستی زارزارگریه میکردی وبهش پیام میدادی ولی جوابتونمیداد

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
حس میکنم بترسه چون توخانوادشوک دوموردطلاق اتفاق افتاده شایدبترسن که اگه ماهم جداشیم آبروشون بره....ب ...

خوب پس به نفع توشده ولی این زودیا کوتاه نیا براش شرط بذار

اخه خیلی عذابم میداد....هرروزقهرمیکرد...دوماه دوماه...هیچ خوشی ای ندیدم تونامزدی...زورش میادواسم خرج ...

عزیزم وقتی توی نامزدی این طوریه مطمئن باش ازدواج کنی بدتر میشه الانم کاره خوبی کردی مردی که بامهریه بخواد لج کنه پس بهتر همین الان ذاتش رو نشون بده ازهیچی نترس قانونی برو جلو چون فردا توی زندگی بایه بچه خودت آسیب میبینی

بامن چنان کن کز بعد مرگم باخود نگویی ای کاش آن روز...
خوب پس به نفع توشده ولی این زودیا کوتاه نیا براش شرط بذار

خاک توسرم بهم که پیام میده زودجوابشومیدم...خانوادم مخصوصاداداشم میگه جوابشونده جدی بگیراین قضیروکه یاطلاقت بده باحق وحقوقت ویا(باعرض معذرت)به گوه خوری بیافته

اتفاقابهش میگم ولی هیچی نمیگه....برادرمم میگه یاداونروزات بیفت که مینشستی زارزارگریه میکردی وبهش پیا ...

درست میگه داداشت نمیگم طلاق چون بهترین راه نیس اخرین راهه از حالا که به پات افتاده خوب استفاده کن 

عزیزم وقتی توی نامزدی این طوریه مطمئن باش ازدواج کنی بدتر میشه الانم کاره خوبی کردی مردی که بامهریه ...

اره نبایدبهش جواب مثبت میدادم توخانوادشون دوموردطلاق اتفاق افتاده...فوق العاده دخالت میکنن...منطقشون اینه که نبایدبه زن جماعت پول داد...ولی یک سال ونیمه عقدم میترسم ازحرف مردم ازطرفی خودشم دوس دارم(خیلی احمقم)

درست میگه داداشت نمیگم طلاق چون بهترین راه نیس اخرین راهه از حالا که به پات افتاده خوب استفاده کن&nb ...

دیشب بهم پیام داده گوشیموگم کردم اینیکی خطمم ازفردایه طرفه میشه شایدنتونم بهت اس بدم دستمم خیلی خالیه نمیتونم قبضشوپرداخت کن.منظورخاصی داشته یعنی؟

راست میگه برادرت...حالا بخودش اومده فهمیده کیو داره از دست میده چون تو بالاترشی...این جور افراد منفع ...

اره اون موقع که اومده بودخواستگاریم برای این که راضیم کنه همه چیزوقبول کرد...چون خیلی سنتین وهمشون چادری من گفتم من نمیتونم چادرسرم کنم گفت مهم دله...گفتم میخوام درسموادامه بدم گفت تادکتری بخون گفتم نمیخوام هیچکس دخالت کنه توزندگیمون گفت درستش همینه گفتم خونه ی جدابخرگفت روچشمم الان زده زیرهمش...همشم به خاطراین که خیلی کوتاه اومدم وخودموکوچیک کردم