2777
2789

بیایین تو این تاپیک تا چله تموم نشده حاجت باردازیمونو بگیریم چله سوره 24ایه ای حشر برای بارداری20نفر دیگه کم دازیم 

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
من😭

اسمتونو مینویسم دوستم انشاالله ک بفهمین باردارین دعا در حق همدیگه میگیره.. اماده شد تگتون میکنم.. چند ماه اقدامی؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمتونو مینویسم دوستم انشاالله ک بفهمین باردارین دعا در حق همدیگه میگیره.. اماده شد تگتون میکنم.. چن ...

مرسی عزیزم ان شاالله خداکنه

یک سال پنج،شیش ماه

ما قطَعتُ رَجائِی مِنکَـ (هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمیشود)خدایاشکرت بالاخره منم مامان شدم،خودت نگهدارش باش...

فقط من تازه امروز واردنی نی سایت شدم زیاد وارد نیستم

تگ کنین من متوجه میشم؟

ما قطَعتُ رَجائِی مِنکَـ (هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمیشود)خدایاشکرت بالاخره منم مامان شدم،خودت نگهدارش باش...
من 7 ساله ازدواج کردم و هنوز خدا بهم بچه نداده دارم تو حسرت بچه میمیرم

انشاالله بچه دار میشی.. اینطور نگو 

اسمتو بنویسم ؟

فداااات آره عزیزم بنویس 

هروقت شروع شد تگتون میکنم.. 3نفر دیگه کم داریم تا شروع.. اگه دوستی چیزی دارین تگش کمین 

الیکان منو ک گذاشتی دیگ😬😘

سلام نی نی، حال عجیبی دارم  یه حال خیلی خوب، یه حستازه   انگاری روبه‌روی مناز امروز  در یه دنیایخیالی بازه  دنیایی که با اون به همرسیدیم  بدون تــــویه لحظه اون‌جا نیستم   تو اومدی پا تو دلم گذاشتی  ،من دیگ تنها نیستم...
الیکان منو ک گذاشتی دیگ😬😘

بله گلم اخر شب گروه بندی رو اعلام میکنم و تگتون میکنم انشاالله از فردا هم شروع میکنیم خیالت راحت تگت میکنم