2777
2789

نه بابا دانشگاه نیست, مث کلاس های آزاد بیرونه, مدرکم میدن پایان هردوره ک مدرک دانشگاهي نیس گواهی پایان دوره س

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا دانشگاه نیست, مث کلاس های آزاد بیرونه, مدرکم میدن پایان هردوره ک مدرک دانشگاهي نیس گواهی پای ...

اخه دیدم ی جا زده بود بدون کنکور جهاددانشگاهی

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

قبلا که دانشگاه بود و کنکور سراسری باید میدادی و انتخاب رشته میکردی جهاد دانشگاهی رو و لیسانس مثل همه دانشگاه ها 4 ساله بود

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
اخه دیدم ی جا زده بود بدون کنکور جهاددانشگاهی

جدیدا خیلیا بدون کنکور میگیرن مخصوصا کاردانی

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
بلخره مدرک دانشگاهی میدن یانه؟

آره وقتی زده بدون کنکور یعنی قبلا با کنکور بوده همون دانشگاست دوره فشرده آموزشی نیست

دانشگاه آزاد هم بدون کنکور میگیره همون مدرک با کنکور ها رو میده بهشون اینم مثل همونه

آره وقتی زده بدون کنکور یعنی قبلا با کنکور بوده همون دانشگاست دوره فشرده آموزشی نیست دانشگاه آزاد ه ...

مرسی

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم