2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 17 پست
دقیقا مثل من، قبل از بچه دار شدن این قدر کارهاش برام مهم نبود ولی الان که از صبح تا شب با بچه سرو کل ...

مثل شوهر من بهش میگم فردا نون بگیر نون کمه تو فریزر 3تا لواشه میگه ولش کن حالا باشه 2روز دیگه میگیرم ولی قبلا تا یه چیزی میگفتم فورا حرفمو گوش میداد فکر کرده من کلفتم تو این خونه خیلی از دستش ناراحتم دلم و خیلی شکسته فقط به خاطر بچم باهاش زندگی میکنم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

مثل شوهر من بهش میگم فردا نون بگیر نون کمه تو فریزر 3تا لواشه میگه ولش کن حالا باشه 2روز دیگه میگیرم ...

شوهر من یا سرکاره یا اگه تعطیل باشه همش میره برای مامانش اینا کار انجام بده اصلا نمیگه یه روزم بمونم پیش زن و بچم یه پارکی چیزی بریم یه دستشو تو کارا  بگیرم. صبح تا شب منم و این بچه. بهشم میگم میگه همینی که هست پدر مادرم زحمت کشیدن منو اینقدری کردن. منم وظیفمه بهشون کمک کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من یا سرکاره یا اگه تعطیل باشه همش میره برای مامانش اینا کار انجام بده اصلا نمیگه یه روزم بمونم ...

آخ آخ گفتی منم همینم جالب اینجاس که خودش بچه رو هیچ جا نمیبره به منم میگه بیرون نبر بچه رو مریضش کنی منم یواشکی میبرمش پارک باور کن کلی راه بغلش میکنم میبرمش پارک دلم براش میسوزه کاش نمیوردمش تو این دنیا.😢

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭