2777
2789
عنوان

دلم گرفته

119 بازدید | 17 پست

امروز با شوهرم دعوام شد‌. عصبانیتمون زیاد شد صدامون رفت بالا. بعد دختر ۱۵ ماهم خیلی ترسید و به شدت زد زیر گریه. از اون ساعت به بعد هم هی دندون قروچه میکرد. خیلی ناراحتم برای بچم دارم میمیر کاش دعوا نمیکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا میدونم چی میگی من به خاطر بچم لال مونی گرفتم.😔

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

.    تا حالا جلوش دعوا نکردین؟

چرا دختر منم 15ماهشه تقریبا 1ماه پیش بود جلوش دعوا کردیم بچم بیچاره همش گریه میکرد.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

همین امشبم باز داشت دعوا میشد طبق معمول من کوتاه اومدم.

بعدش رفتارت با شوهرت چه جوریه یعنی بعد از دعوا. باهاش حرف نمیزنی؟

اصلا شوهر من از وقتی بچه دار شدیم رفتارش بد شده دیگه مثل سابق نیستیم منم باهاش سرسنگینم.

من بچم سه ماهش بود داشت شیر میخورد من و همسرمم داشتیم بحث میکردیم یهو همسریم عصبی شد شدیداااا داد زد بمیرم بچم یهو شوکه شد شیر تو دهنش بود گریه میکرد.

هنوزم که هنوزه یادش میفتم دلم میگیره😔خیلی صحنه بدی بود.بیچاره بچه هایی که شاهد دعوای مامام باباشونن

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
اصلا شوهر من از وقتی بچه دار شدیم رفتارش بد شده دیگه مثل سابق نیستیم منم باهاش سرسنگینم.

دقیقا مثل من، قبل از بچه دار شدن این قدر کارهاش برام مهم نبود ولی الان که از صبح تا شب با بچه سرو کله میزنم توقعم ازش رفته بالا و حساس تر شدم ولی اون اصلا عین خیالش نیست

من بچم سه ماهش بود داشت شیر میخورد من و همسرمم داشتیم بحث میکردیم یهو همسریم عصبی شد شدیداااا داد زد ...

عزیز دلم. متاسفانه مردا اصلا رعایت نمیکنن جلو بچه. تازه شوهرم میگه ببین چیکار کردی بچه رو ناراحت کردی