2777
2789
عنوان

کیا دلشون گرفته

141 بازدید | 16 پست

دلم خیلی گرفته است...

اعصابم خورده...

تکرر ادرار دارم ....

یکسال اقداممم

دیگه اینقدر بی بی منفی شد ...

دلم هیچی نمیخواد..

دلم میخواد برم فقط یک جای دور....

همش میگم چه مریضی دارم...

خیلی ناامید شدم 

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دلم گرفته . دلم شکسته . حالم خوب نیس 😢

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

منم دلم گرفته

تواقدامم ۴روزه خیلی کم لکه بینی دارمو سه روزه عقب انداختم

بی بی هم منفیه

عصابمم خورده

باهمسرمم بحثم شده

خلاصه که حال دلم بدجور خرابوداغونه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
منم دلم گرفته تواقدامم ۴روزه خیلی کم لکه بینی دارمو سه روزه عقب انداختم بی بی هم منفیه عصابمم خور ...

جان منم...خیلی دلم گرفته...

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
جان منم...خیلی دلم گرفته...

😢

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
چكاب رفتيد عزيزم؟

اره من رفتم.. ولی شوهرم نرفته...

من عفونت داشتم فریز کردم...

ازمایشام خوب بودن

نگو خواهر که دلم خونه از اینور با شوهرم قهر کردم از اینور دلم بچه میخواد یکسال و چند ماه شده از اینورم شوهرم سرده😢😢😢

میشه برا مامان شدنم و همه منتظرا یه صلوات بفرستید ممنون😚😘😙
متوجه نشدم مشکلتون چیه

نمیدونم همیشه طرف راستم پهلوم درد میکنه گاهی وقتها درد م شدید میشه ....

الان از شوهرم متفر شدم...

یهویی فک کردم چقدر بد اخلاقه ....

فک گردم باهاش نمی تونم...

ولی تنهایی میترسم 

همسرت هم بايد بره

دیونه میگه پول نداریم...

همین جوری خدا بده...

من پول دکتر ندارم برم...

با کلی دعوا رفتم دکتر...

ادما درک نمیکنه....من میخوام برم پیش خانوادم