2777
2789
عنوان

استعفا بدم

299 بازدید | 26 پست

سلام من معلمم سال اوله قبلا کاراموز بودم فوق لیسانسم

مدیرمونهر روز بهم گیر میده سر هر چیزی برخورد تحدی داره هر اتفاقی بیوفته از من میدونه مادر بچه ها هر چی بگن باور میکنه مثلا یکی از بچه ها گفته به مادرش من یه حرفی زدم بهش اونم به مدیر گفته در صورتی که من اصلا همچین حرفی نزدم!!!هر چی میگم نگفتم میگه حق با والدینه منو باور نداره میگه کم کاری میکنی جنب و جوش نداری توقع داره همش داد بزنم تو کلاس منو با معلمی که ده ساله براش کار میکنه مقایسه میکنه همش در حالی که معلم دیگه ای که اونم با من تازه وارده اصلا بهش گیر نمیده در حالی که اون کاملا مشخصه که کم میزاره برا بچه ها خرابکاری هم میکنه هیچی نمیگه اما من کاری نکنمم بازم گیر میده امروز میگه والدین 3 تا از بچه ها گفتن بچه ما چیزی یاد نگرفته منم گفتم 10 روز غیبت داشتم خوب میگه تو کم میزاری ولی خدا شاهده اینطور نیست من تکلیف جمعه داده بودم انقدر کثیف انجام داده بودن که نگو.وظیفه منه اما باید تو خونه هم کار بشه باهاشون یا نه حالا میگه فردا ارزشیابی داریم اگه بیشتر از 2نفر  یاد نداشته باشن یعنی تو مشکل داری!!!کلا رفتارش با من بده چند روز پیش جشن کودک گرفتیم بعد من رفتم گفتم کمک نمیخاین گفت نه دیگه وقتی باید کمک میکردی نکردی!!!من ماتم برد 😐اخه قبلش کمک کرده بودم حتی زودتر از بقیه هم رفتم مدرسه 

حالا الان میخام برم بهش بگم که دیگه نمیام جایی که بهم اطمینان نداشته باشن نمیرم همش بگه حق با والدینه در حالی که بچه هاشون به دروغ یا برای توجه حرفایی بزنن به پول کارم احتیاج دارم که رفتم حالا بگین من چیکار کنم بگم نمیام میدونم ارزشیابی کنه بچه ها ممکنه بلد نباشن البته نه همرو اما طبیعیه که یه چیزایی رو یادشون بره چندتاشونم بعد 10 روز غیبت اومدن اما مدیرمون اصلا حالیش نیست این چیزا میگه باید بلد باشن 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وضعیت درسی بچه های کلاست از نظر خودت چطور هست؟ 

بعد اینکه همه شون گاهی به دروغ از شنا به خونه حرفی میزنن یا فقط یکی دوتا ؟

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

ما میترسیم به معلما چیزی بگیم که یه وقت برا بچه مون نگن بالا چشت ابرو ...واقعا یعنی والدیم می یان اعتراض ...نمیدونم چی به چیه ...کاش معلم بچه مام طوری بود که واهمه نداشتیم میرفتیم اعتراض میزدیم ولی چه کنیم که ...

وضعیت درسی بچه های کلاست از نظر خودت چطور هست؟  بعد اینکه همه شون گاهی به دروغ از شنا به خونه ...

تو کلاس خوبن جز 3تاشون که از روی عمد جواب نمیدن بقیه خوبن اره واقعا حرفایی که من نزدم و به ماماناشون گفتن که زدم 2تاشون این کارو کردن 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
اگه مطمئنی که همه تلاشتو کردی و نادیده گرفته میشه، صددرصد استعفا بده

من دارم تلاشمو میکنم اما خوب هنوز 20 روزه که ده روزشو چند تایی غیبت داشتن از طرفی هنوز اوله ساله

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

خب اگه کلاست جز دو یا سه نفر بقیه اوکی هستن بگو بیان ازشون ارزشیابی بگیرن 

با مامانها جلسه دارید؟ ما از اول سال یکبار جلسه داشتیم یکماه دیگه هم باز جلسه داریم اگه مورد خاصی باشه نامه میدن که بریم صحبت کنیم  

شاید اگر خودت بیشتر با مادرها در تماس باشی سوتفاهم اگه باشه رفع بشه

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
وضعیت درسی بچه های کلاست از نظر خودت چطور هست؟  بعد اینکه همه شون گاهی به دروغ از شنا به خونه ...

مثلا یکیشون صبحانه نخورد رفته به مادرش گفته خانم معلم گفته چون کیک اوردی حق نداری بخوری.

یا اون یکی گفته من گفتم میوه من سفته خانمم انداخته سطل آشغال میوه مو من همچین کاری نکردم  یا خیلی چیزای دیگه به دروغ میگن جلب توجه کنن یا مادرشون بیان مدرسه که خوشحال بشن جلو بچه ها

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔