سلام من معلمم سال اوله قبلا کاراموز بودم فوق لیسانسم
مدیرمونهر روز بهم گیر میده سر هر چیزی برخورد تحدی داره هر اتفاقی بیوفته از من میدونه مادر بچه ها هر چی بگن باور میکنه مثلا یکی از بچه ها گفته به مادرش من یه حرفی زدم بهش اونم به مدیر گفته در صورتی که من اصلا همچین حرفی نزدم!!!هر چی میگم نگفتم میگه حق با والدینه منو باور نداره میگه کم کاری میکنی جنب و جوش نداری توقع داره همش داد بزنم تو کلاس منو با معلمی که ده ساله براش کار میکنه مقایسه میکنه همش در حالی که معلم دیگه ای که اونم با من تازه وارده اصلا بهش گیر نمیده در حالی که اون کاملا مشخصه که کم میزاره برا بچه ها خرابکاری هم میکنه هیچی نمیگه اما من کاری نکنمم بازم گیر میده امروز میگه والدین 3 تا از بچه ها گفتن بچه ما چیزی یاد نگرفته منم گفتم 10 روز غیبت داشتم خوب میگه تو کم میزاری ولی خدا شاهده اینطور نیست من تکلیف جمعه داده بودم انقدر کثیف انجام داده بودن که نگو.وظیفه منه اما باید تو خونه هم کار بشه باهاشون یا نه حالا میگه فردا ارزشیابی داریم اگه بیشتر از 2نفر یاد نداشته باشن یعنی تو مشکل داری!!!کلا رفتارش با من بده چند روز پیش جشن کودک گرفتیم بعد من رفتم گفتم کمک نمیخاین گفت نه دیگه وقتی باید کمک میکردی نکردی!!!من ماتم برد 😐اخه قبلش کمک کرده بودم حتی زودتر از بقیه هم رفتم مدرسه
حالا الان میخام برم بهش بگم که دیگه نمیام جایی که بهم اطمینان نداشته باشن نمیرم همش بگه حق با والدینه در حالی که بچه هاشون به دروغ یا برای توجه حرفایی بزنن به پول کارم احتیاج دارم که رفتم حالا بگین من چیکار کنم بگم نمیام میدونم ارزشیابی کنه بچه ها ممکنه بلد نباشن البته نه همرو اما طبیعیه که یه چیزایی رو یادشون بره چندتاشونم بعد 10 روز غیبت اومدن اما مدیرمون اصلا حالیش نیست این چیزا میگه باید بلد باشن