2777
2789
عنوان

استعفا بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 26 پست
خب اگه کلاست جز دو یا سه نفر بقیه اوکی هستن بگو بیان ازشون ارزشیابی بگیرن  با مامانها جلسه دار ...

اره از 14 نفر نهایت 3 نفر مشکل داشته باشن اما مدیرمون میگه بالای 2نفر یعنی کار تو عیب داره به خدا هر چی میگم فلانی افسردست به مادرش بگین یه اصلا همکاری نمیکنه گوش نمیده بهم میگه تو ایراد داری کلا اگه والدین بگن من زدم تو گوش بچه هم بازم باور میکنه تو کلاسا دوربین داریم میبینه که من چقدر فعالیت دارم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا یکی یا دوتا بچه فقط چنین رفتاری داشته باشن نمیشه به کلاس شما ربط بدن 

اما بتید راهی برای ارتباط با این دوتا بچه پیدا کنی 

چون شما تازه کار هستی مدیر احتمالا نگرانه که نکنه از پس موقعیت های حساس برنیای 

فکر کنم زمان میبره که بهتون اعتماد کنه 

بیشتر فکر کنم اگر با والدین ارتباط خوبی بگیری مدیر هم خیالش راحت بشه

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
حالا یکی یا دوتا بچه فقط چنین رفتاری داشته باشن نمیشه به کلاس شما ربط بدن  اما بتید راهی برای ...

پس چرا با اون یکی معلم جدید خوبه اون خیلی نقص داره میرم تو کلاسش میبینم دفتر گذاشته جلو چه ها نقاشی کنن کلا زیاد فعالیت هم نداره اما همش با احترام برخورد میکنه باهاش یکی از دخترا افسردست بهش گفتم به مادرش بگو مشکلش چیه نمیگه 

نمیزاره با والدین در ارتباط باشم امروز مادر یکی میخاست حرف بزنه بهم میگه هر چی گفت بگو چشم این چه وضعشه اخه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

البته مدیر هم ریسک بزرگی کرده  شمارو کلاس اول گذاشته چون خیلی سخته کلاس اول  

بچه ها هنوز قوانین مدرسه رو نمیدونن بچگی زیاد میکنن 

والدین کلاس اولی ها  هم معمولا استرس دارن 

اما شما استعفا نده سعی کن چالش ها رو مدیریت کنی بالاخره هرکسی باید از یکجا شروع کنه اگه با قدرت ادامه ندی اعتماد به نفست تو شغلت از دست میره 

من شرایط اون معلم و حتی شمارو نمیدونم 

مدیر رو هم نمیشناشم مثلا ممکنه اون یکی معلم فامیل یا آشنای خودش باشه که نسبت به شما تبعیض آمیز رفتار میکنه 

یا شاید والدین کلاس اون اعتراض نکردن 

خودت شرایط رو بهتر میدونی 

سعی کن جا نزنی حتی اگه سال دیگه محل کارت رو عوض کردی امسال رو سعی کن به سرانجام برسونی 

از جا زدن خوشم نمیاد 

ولی به نظرم بهتره جدی تر و با اعتماد به نفس بیشتری پیش بری

با اون سه تا بچه هم سعی کن ارتباط بهتری برقرار کنی تا به کلاست برسن 

و اینکه والدینشون را بخواهی و خیلی مفتدر باهاشون صحبت کنید

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
البته مدیر هم ریسک بزرگی کرده  شمارو کلاس اول گذاشته چون خیلی سخته کلاس اول   بچه ها هنوز ...

خوبه که شما این چیزارو میدونی اما مدیر ما نمیدونه و همش اذیت میکنه طوری که انگیزه ای برای ادامه ندارم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
از جا زدن خوشم نمیاد  ولی به نظرم بهتره جدی تر و با اعتماد به نفس بیشتری پیش بری با اون سه تا ...

من خیلی اعتماد به نفس دارم اما وقتی یکی هر روز از کارت ایراد میگیره بیخودی و هر اتفاق توی مدرسه رو بهت ربط میده کم میاری!!!اون 3 تاهم خوبن بلدن اما برای جلب توجه جواب نمیدن و خیلی خیلی لوسن فقط میخان که توجه مادرشونو بگیرن و ده روز غیبت داشتن اما مدیرمون اینو نمیبینه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
من شرایط اون معلم و حتی شمارو نمیدونم  مدیر رو هم نمیشناشم مثلا ممکنه اون یکی معلم فامیل یا آش ...

احساس میکنم داره هر کاری میکنه متو بیرون کنه مگه میشه انقدر بی رحمی و بی عدالتی.اصلا هفته پیش یه کاری کرد دروغشو تهمتشو زدم تو روش بازم از رو نرفت 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
خوبه که شما این چیزارو میدونی اما مدیر ما نمیدونه و همش اذیت میکنه طوری که انگیزه ای برای ادامه ندار ...

من خودم دختر کلاس اولی دارم درک میکنم 

ولی بدون توی همه شغلها سختی زیاد وجود داره مخصوصا اولش که خیلی بده من سال ۸۰ شاغل شدم اوایلش هم چند بار سوتی دادم ولی بالاخره تجربه بدست آوردم 

ایشالا موفق میشی 

من خودم دختر کلاس اولی دارم درک میکنم  ولی بدون توی همه شغلها سختی زیاد وجود داره مخصوصا اولش ...

ممنون اگه تا اون موقع بیرونم نکنه یا از تبعیضاش به ستوه نیام حتما پخته میشم ممنونم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔