2777
2789
عنوان

یک هفته مونده به موعد ماهیانه...

5138 بازدید | 22 پست

سلام

یک هفته مونده به موعدم

امروز که بیدار شدم بغل رونم در واقع محل اتصال ران به شکمم،سمت راست درد دارم

دردش به سمت زانوم کشیده میشه

این حالتو نزدیکای پریودیم داشتم معمولا

الان این ممکنه نشونه بارداری باشه؟کسی اینجور نبوده؟

🌷

دقیقا منم یه هفته به موعدم مونده و کمرم به سمت پهلو از صب داره تیر میکشه داشتم فک میکردم کاش علایم بارداری باشه ولی من درد سینه دارم خیلی دقیقا مثل قبل پریودی ولی از ده روز بعد پاکی 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمای گل بعصی از بارداریا کلا علائم خاصی ندارن حالا منی ک هزار تاااا علائم دارم چی دردای پریم شروع شده ۳روزه۲روز دیگم موعودمه انقدر نفخ دارم ک نمیتونم تکون بخورم همش بهم میگن چقد شکم اووردی خیلی ناراحتم میکنه اما فک کنم پری میخواد بیاد

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

خودت رو دلگرم  به علایم نکن  بعدش  دپرس میشی

من که دیگه کلا  بیخیال شدم  میگم  یعنی روزی میاد که منم بچه مو تو  بغل بگیرم

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

ولی بهش فک نکنیم بهتره چون من اگه این ماه هم پری بیاد واقعا دیگه .......  

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
اقرام به بارداری کردی و سیکلت چند روزت ؟چه روزایی اقدام داشتین 

میشه منم بگم؟

من 28 روزه

روز سیزدهم و پانزدهم و 20رابطه داشتیم