2821
2789
عنوان

حق دارم؟؟؟؟؟

154 بازدید | 17 پست

مادرم اینا میخوان واسه داداشم زن بگیرن حتی یبارم نگفتن فلانی تو که انقد زحمت میکشی برا داداشت بیا پیشمون باش من راه دورم داداشمم پیش منه هرچی لازم داشته باشه منو شوهرم براش میبریم مثه غذا لباس کفش هرچیه هرچی حالا انتظار داشتم فقط ی بار بگه فلانی توم بیا من که نمیرفتم خوب ماشینش بخاری نداره پسرم سرما میخورد ولی ادم دلش خوش میشه با ی حرف کوچیک

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من وقتی اومد منو دید تا سه مرتبه اصلا به خواهرش حتی اطلاع هم نداده بودن با اینکه خیلی با هم جورن.

ولی شبی که اومدن خواستگاری رسمی خواهرش به من زنگ زد و اجازه گرفت که همراه شوهرش بیاد خونه ما.

این چیزا میگذره ، اصلا به دل نگیر. دعا کن انشالله خوشبخت بشن

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه
بابا بیخیال دنیا زودگذرتر از اونی هست که بخوای واسه چیزای کوچیکی اونم از مادر خودت برنجی... ولش کن&n ...

ن خوب اخه بدم میاد هروقت چیزی لازم داره میگن تو مادرشی خواهرش نیستی الان غریبه شدم؟؟؟؟

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

خب حق داری خواهر داماد باشی و براش مادری کنی برات حداقل ی ارزش قائل نشن ی دعوت خشک و خالی بکنن 

بلاخره شاید شما ناراحت نشی ولی همسرت چی 

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

مگه باید بگن خوب آدم خودش میره من که برادرم قبل از اینکه به مامانم بگه به من گفت بعدش هم من رفتم و توی کارهای مقدماتیش کمکشون کردم. ولی من اصلا متوجه نشدم مورد شما در چه مرحله ای هست مثلا خواستگاری یا ... . 

خدایا شکرت شکرت شکرت.
حتما باید بگن؟؟ با داداشت تعارف داری؟؟!! خودت باید اظهار نظر کنی و بری

گفتم منم میام هیچی نگفت

ن خوب اخه بدم میاد هروقت چیزی لازم داره میگن تو مادرشی خواهرش نیستی الان غریبه شدم؟؟؟؟

در اینصورت مودبانه به مادرت بگو که ناراحت شدی

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
در اینصورت مودبانه به مادرت بگو که ناراحت شدی

اخه الان میگن بدش میاد داداشش زن بگیره و این حرفا

اخه الان میگن بدش میاد داداشش زن بگیره و این حرفا

تجربه به من نشون داده وقتی همونموقع که ناراحت میشی ناراحتیت رو مودبانه و با کمال احترام بگی به مراتب خودت و طرف مقابل راحت تر برخورد کرده و رنجشی پیش نمیاد ولی اگه ناراحتی تو دلت بمونه یه روز عقده ات سر باز میکنه و همه احتراما رم از بین میبره

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...