نه.،ولی من کلا خود اصل پمادشو نپسندیدم خیلی روغنی میشه حتی خود تیوپش حالت چرب میشه بعد مدتی
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره من میزنم اصلا ب هوای بچم باهاش اشنا شدم..ولی خود پمادش نههه ..پماد حاوی اکسید دو زنگ فیروز میزنم ک واس کودکان و خیلی بهتر از خود پماد اصلیشه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
مختلط پوستم...اره جوش ندارم کلانم خاصیت روشن کنندگی داره ..حتی میشه ازش ب عنوان ضد افتابم استفاده کرد
پوستت چربه کم خرج ترین کار استفاده از سدره.ک با اولین استفاده روشنی و طراوت رو رو پوستت میبیتی و یه ماسکیه ک هم استفاده میکنی و لذت بخشه و هم اثر گزار.مث داروهای شیمیایی اثرش موقتی میست.مثلا چندماه مدام استفاده کن هفته ای دوبار
خیلی خوبه تمیزم میکنه پوستوبه مرور جوشا میرن چون پوست تمیز میشه
پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام) این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب... خدایا دریاب... خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا غفور رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
من خودم از سدر جواب گرفتم و به بقیه هم پیشنهاد میدم
پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام) این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب... خدایا دریاب... خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا غفور رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان