2777
2789
عنوان

کرم زینگ اکسید برای جوش و جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 19227 بازدید | 69 پست
برای جوش جای جوش؟؟

اره میدونی ک گیاهیا دیرتر اثر میزارن ولی خب اثرش موندگاره.اره لکای جوش رو ب مرور میبره.من با اب خالی مخلود میکردم گاهی رو پوستم ک میزاشتم ماساژ میدادم دورانی گاهی هم ن همینطوری مینوند بعد خشک میشد میشستم.تمیزی طراوت شادابی رو هم ن اول ک میشوری رو پوستت متوجه میشی و جوش و جای جوش رو باید مکرر استفاده کنی تا اثر کنه.جوشاتم دستکار نکن،ضدافتابم استفاده کن.برای شستن صورتتم از ژل شستشوی مخصوص پوستای چرب یه قیمت مناسبشو پیداکن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میدونی ک گیاهیا دیرتر اثر میزارن ولی خب اثرش موندگاره.اره لکای جوش رو ب مرور میبره.من با اب خالی ...

مررررسییییییییییییییی

گره افتاده به کارم به صلواتتون نیازمندم میشه کمک کنید اللهم صل علی محمد وال محمد

بچه ها من صورتم دیگ جوش نمیزد .الان بخاطر اینکه موهامو چرب میکنم میاد پایین  صورتم پراز دونه های ریز زیر پوستی شده .پوستمم خیلی چربه چجوریه میگن پوست چرب کمتر چروک میشه ولی من برعکسه تمام 😢

💞خـاطِـره‍ مَغـضُ میتِـرکونه‍ مِـصِ یـه‍ بُمـبِ سـاعَتـی...💞
الان کدوم پمادو بگیریم .فیروزه ک حاوی زینک هس یا اون یکی دیگه بچه ها

سوال منم هست  ازاین کرم فیروز زینک اکساید ک سفید رنگه یا مدل دیگه ای؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بچه ها من صورتم دیگ جوش نمیزد .الان بخاطر اینکه موهامو چرب میکنم میاد پایین  صورتم پراز دونه ها ...

منم   اینجوریم

گره افتاده به کارم به صلواتتون نیازمندم میشه کمک کنید اللهم صل علی محمد وال محمد
منم   اینجوریم

خیلی بده ب نظرم جوش هنوز بهتره چند تا دربیاد تا اینکه اینجوری انگاری فرش کردن پیشونیو وگونه های ادم 😢😢😢 ی دفه اینجوری شد😢

فعلا دو سه روزه دارم استفاده میکنم جوشا انگار دارن کوچیک میشن، یه جا گرفتم ۲۵۰۰ یه جا ۳۵۰۰

کی استفاده میکنین چند ساعت بمونه .منم گرفتم