2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من انقد اذیت شدم که مرتب خواب میبینم باردارم توی خواب همش میترسم از زایمان, وقتی بیدار میشم میگم خدا ...

فک کن 

شوهرم‌میگه یکی دیگه هم بیاریم

میگم‌برو زن بگیر جوون باشه خشگل مشگلم باشه دهتام‌بچه بیار

من همییییییین یکی بسمه

صددرصد سزارین با بیهوشی

الان‌مگه هنوز بیهوش میکنن؟من چند جا و چندین‌نفر پرسیدم‌همه بی حس بودن بنظرم‌خیلی وحشتناکه بی حس کنن میگه قیچی میگی وای الان شکممو پاره کرد وای الان‌شکمم بازه خیلی ترسناکه

معجزم مرداد

الان‌مگه هنوز بیهوش میکنن؟من چند جا و چندین‌نفر پرسیدم‌همه بی حس بودن بنظرم‌خیلی وحشتناکه بی حس کنن ...

اگه یه بهونه ای بتراشی اره

مثلا دکترتو بسازی قبلش

یا فشار بالایی چیزی داشته باشی

اننننقد عوارض بی حسی زدنهای ناشیانه ی ایران بالاس که همون بهتر که بیهوشی رو به جون بخری

😨 خداروشكر پيدا شد كجا بود 

من پسرم و بازار اول گم کردم اطلاعات تو بازار 7 پیداشکردیم.اما نمیگم که چی کشیدم اصلا پاهام نا راه رفتن نداشت تازه اون موقع تازه باردار بودم نشستم رو نیمکت جلو یه معازه فقطصلوات فرستادم و گریه کردم اما 4 ساله این ترس تو تنمه یعنی یک دقیقه از جلو چشمم برن کنار دق میکنم .حتی وقتی میرن پایین خونه مادرشوهرم چندین بار صداشون میکنم که نطمئن بشم اونجا موندن

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....
اگه یه بهونه ای بتراشی اره مثلا دکترتو بسازی قبلش یا فشار بالایی چیزی داشته باشی اننننقد عوارض بی ...

ترسش به کنار کمر درد بعدشم شنیدم خیلی بده 

معجزم مرداد

من پسرم و بازار اول گم کردم اطلاعات تو بازار 7 پیداشکردیم.اما نمیگم که چی کشیدم اصلا پاهام نا راه رف ...

خداروشكر امام رضا كمكتون كرده ❤️

خدايا بهم يه دختر ناز سالم بده🙏 ❤️