2777
2789

عزیرم من دوستم میگف هردکتری رفتم حواب نگرفتم.پیازدرمانیوشروع کردم خیلی سریع باردارشدم..حتماانجام بدی

توکه رفتی من دق کردم،دوسه شبم هق هق کردم،اینقده ازعشق خوندم،که همروعاشق کردم،چرامنو ول کردی،چرادل دل کردی،چراغمواحساسو،یهویی باطل کردی..مهدی احمدوند..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم من دوستم میگف هردکتری رفتم حواب نگرفتم.پیازدرمانیوشروع کردم خیلی سریع باردارشدم..حتماانجام بدی

به منم توضيح ميدي 

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه

پياز درماني اگه بدونيد چيه 

عاليه عاليه 

مامان من ٢بار اي وي اف ناموفق داشت 

١٢سال بچ ميخواست 

دكتر گفته بود اسپرم همسرت ضعيفه 

خودشم تخمك نداشت يعني پانكچر كردني تخمك نميومد 

كلا يك سري با دارو سري اول ٤تا تخمك مشيدن ازش ك اونم تو دو دفعه گزاشتن براش 

بقيه دفعه ها اصلا تخمك نداد 

پياز درماني كرد ماه دوم نتيجه گرفت 

دي ماه هم ني ني مون به دنيا مياد 

دخملم هست 😍😍❤️😍❤️

از رحمت خدا غافل نميشم چون معجزشو به چشم ديدم ❤️🙏🏻
من واسه اينكه ميخاستم يكيو از خودم دور كنم پياز درماني كردم و واقعا هم جواب داد...ديگه هيچوقت طرفم ن ...

چطوري 

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه
پياز درماني اگه بدونيد چيه  عاليه عاليه  مامان من ٢بار اي وي اف ناموفق داشت  ١٢سال ...

طرز مصرفش بهم ياد ميدي خواهر

عزیزم اینترنت رچ کن همش میاد.بزن پیازدرمانی

توکه رفتی من دق کردم،دوسه شبم هق هق کردم،اینقده ازعشق خوندم،که همروعاشق کردم،چرامنو ول کردی،چرادل دل کردی،چراغمواحساسو،یهویی باطل کردی..مهدی احمدوند..