avini مدیر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 1696 عنوان میگما | مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 43 پست خانومامن با عشقم خیلی دوسش دارم اونم همینطور مادرش ناراضیه الکی الکیاون بماند اعصاب خوردیشی اهنگ فرستاد برام عاشق حمید هیراد گفت این من برا تو میخونمامشبم الکی من قهر بودم شات گرفت از صفحشبخاطر ی موضوعی نگا کردم اون اهنگ گوش میدهی جوری شدم نکنه دوس دختر دیه داشته باشع😔من بهش خیلی گیر میدم😔😓 صلوات 1397/07/21 | 01:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avini مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 1696 اون الان به اندازه کافی خانوادش رو مخشن تو بابد بهش آرامش باشی جوری باشی که هرچی اونا میگن ا ... وایزچ خوبه این حرفت ولی کاش بتونم کاشش همشرو مخشم خواهر😔 صلوات
mahramane عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 2290 میگم شات گرفت فهمیدم داره اون اهنگ گوش میده بعد گفتم نکنه با یکی دیگم باشه ک اونو گوش میده وقتی من ... واااخب خودش ک گفته وقتی نیستی اینو گوش میدم.وقتی هم باهات چت میکنه.گوش میده ک حس بگیره. اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧
fkh76 عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 120 وایزچ خوبه این حرفت ولی کاش بتونم کاشش همشرو مخشم خواهر😔 بقول بچه ها برو کتاب های روانشناسی بخون خواهردرمورد رفتار با مرد نیاز های مردرو خودت کار کن وگرنه از دستش میدی جدی میگما بخدافقط یه لحظه به نبودش فکرکن قدرشو بدون و باهاش خوب باشهرچی گیر بدی فراری میشه ازت کم کم
avini مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 1696 وااا خب خودش ک گفته وقتی نیستی اینو گوش میدم. وقتی هم باهات چت میکنه.گوش میده ک حس بگیره. نه میگم من نیستم چرا گوش بده؟ای خدااا صلوات
fkh76 عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 120 نه میگم من نیستم چرا گوش بده؟ ای خدااا منظورش شاید وقتی پیشش نیستی بوده😄
avini مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 1696 بقول بچه ها برو کتاب های روانشناسی بخون خواهر درمورد رفتار با مرد نیاز های مرد رو خودت کار کن وگرن ... اره بخدا خیلی پسر خوبیع ینی واقعا میگم فقط اونه تحمل میکنهباید کار کنم رو خودممیگم چرا حالمو نمیپرسیمیگه قرار نیس۲۴ساعته باهات بحرفمشبا چت میکنیمروزام یکی دو بار میحرفیم چی میخوای دیگه صلوات
mahramane عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 2290 نه میگم من نیستم چرا گوش بده؟ ای خدااا عهاهنگ مورد علاقشه.باهاش حس میگیره.اسیرش کردی .نکن خواهر من.وا مصیبتا اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧
avini مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 1696 عه اهنگ مورد علاقشه. باهاش حس میگیره. اسیرش کردی .نکن خواهر من. وا مصیبتا باته دعوام نکن خودم میدونم ک رفتارم مشکل دارهولی نمیدونم چیکارکنم صلوات
fkh76 عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 120 اره بخدا خیلی پسر خوبیع ینی واقعا میگم فقط اونه تحمل میکنه باید کار کنم رو خودم میگم چرا حالمو نمی ... راست میگه گلمبا انتقاد و نق زدن فقط کارو بدتر میکنیخودتو سرگرمکنحتماااا رو خودت کار کنم منم دارم همین کارو میکنمخودتو عوض کن قدرشم بدون به نبودش فکرکنی درست میشه رفتارتاگه نق بزنی بهتر که نمیشه هیچ بدترم میشهشاد باش بزار خودش بیاد سمتت بیشتر نه تو هی بهش بگی
avini مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 1696 راست میگه گلم با انتقاد و نق زدن فقط کارو بدتر میکنی خودتو سرگرمکن حتماااا رو خودت کار کنم منم ... اره بخدا خیلی دوس دارم شاد باشمهمش خودش بیاد سمتمولی چجوری بتونم رو خودم کار کنم نمیدونم😔 صلوات
avini مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 1696 الان تحمل میکنه ولی هرآدمی صبری داره گلم لبریزش نکن اره صد در صد میایی تل باهم کار کنیمانگیزه میشه صلوات