2777
2789
عنوان

میگما

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 43 پست
راست میگه گلم با انتقاد و‌ نق زدن فقط کارو بدتر میکنی خودتو سرگرم‌کن حتماااا رو خودت کار کنم منم ...

آفرین کار بسیار خوبی میکنی انگاری حرفام روت تاثیر گذاشته خخخخ😋😋😋

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات کانال تل میفرستم عضو شو دکتر محمدی نیا عالی صحبت میکنه

😘😘😘امیدوارم هردوتون موفق باشین عزیزان

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
باشه گلم  ای دی بدم؟

منم گلم کلی با این دوست گلم صحبت کردم که گیر الکی فقط مردو ازتون دور میکنه تو هنوز باهاش زیر یه سقف نرفتی داری بهش شک میکنی اگر ازدواج کنی یه شب دیر کنه که از فکر الکی هم خودتو هم اونو دیوونه میکنی پس از همین حالا با خودت کار کن

منم گلم کلی با این دوست گلم صحبت کردم که گیر الکی فقط مردو ازتون دور میکنه تو هنوز باهاش زیر یه سقف ...

اره بخدا خودمم میگم ک رفتارم بده

خودش میگه ک خیلی گیر میدی

بازم میگه میدونم از دوس داشتنه

ولی توروخدا دعام کن بهش برسم 

دردم از نبودنشه کنارم

مادرشم بماند دیگه

صلوات