farimaham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 عنوان Plz help me 79 بازدید | 11 پست خواستم عنوانم يه كم متفاوت باشهاصنم انگليسيم خوب نيسگييييييرم نديد 😂پسرم دوسال و سه ماهشه خيلي همه رو ميزنه و اشيا رو پرت ميكنهميخوام ببرمش دكتر اما نميدونم چه دكتري ببرمش؟سپاسگذارم از همه تون كه جواب ميديد🌹🌹😘😘 اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔 1397/07/20 | 13:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیازخانم عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 2761 باید پیش روان شناس کودک ببری خیلی کمک میکنه و تو هرمسئله ای راهنماییت میکنه تو مهد کودک ها هستن این مشاور ها☺
nargeskhanooooom عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 5677 باخشونت باهاش رفتار شده؟بچه جاربم خیلی تا چهارونیم سالگیش جیغ میزد و بیقرار بود الان شش سالشه ما شا ءالله اروم فهمیده شده ادم کیف میکنه 🍃🍃🍃
mahnaz_mamane_saya عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 3528 sorry i cant help youuuu😂😂عزیزم اول ببرش روانشناس در صورت لزوم خودش ارجاع میده به روانپزشک. من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
farimaham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 باید پیش روان شناس کودک ببری خیلی کمک میکنه و تو هرمسئله ای راهنماییت میکنه تو مهد کودک ها هستن این ... دارو هم ميده روانشناس؟ اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
farimaham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 باخشونت باهاش رفتار شده؟ بچه جاربم خیلی تا چهارونیم سالگیش جیغ میزد و بیقرار بود الان شش سالشه ما ش ... حالا الان چيكا كنيم بنظرت اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
farimaham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 sorry i cant help youuuu😂😂 عزیزم اول ببرش روانشناس در صورت لزوم خودش ارجاع میده به روانپزش ... Oh yeeeees😂😂😂😂روانشناس دارو هم ميدهمن ميخواستم ببرمش پيش مغز واعصاب كودك اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
نیازخانم عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 2761 دارو هم ميده روانشناس؟ نه عزیزم فقط صحبت میکنه باهات و مثلا میگه چه جوری رفتار کنی با گل پسرت تا مشکلت حل بشه
farimaham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 نه عزیزم فقط صحبت میکنه باهات و مثلا میگه چه جوری رفتار کنی با گل پسرت تا مشکلت حل بشه ممنون از راهنماييت دوست من🌹🌹🌹🌹 اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
نیازخانم عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 2761 ممنون از راهنماييت دوست من🌹🌹🌹🌹 خواهش میکنم ❤امیدوارم مشکلت حل بشه😊
mahnaz_mamane_saya عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 3528 Oh yeeeees😂😂😂😂 روانشناس دارو هم ميده من ميخواستم ببرمش پيش مغز واعصاب كودك نه عزیزمشما اول باید ببریدش پیش یک روانشناس مجرب تا مشکل رو ریشه یابی کنه اگر نیاز به دارو داشت ارجاع میده بخ روانپزشک تا تجویز کنه من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
farimaham مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 15133 نه عزیزم شما اول باید ببریدش پیش یک روانشناس مجرب تا مشکل رو ریشه یابی کنه اگر نیاز به دارو داشت ار ... مرسي از راهنماييت دوست من🌹🌹🌹 اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔