2777
2789
عنوان

Plz help me

79 بازدید | 11 پست

خواستم عنوانم يه كم متفاوت باشه

اصنم انگليسيم خوب نيس

گييييييرم نديد 😂

پسرم دوسال و سه ماهشه خيلي همه رو ميزنه و اشيا رو پرت ميكنه

ميخوام ببرمش دكتر اما نميدونم چه دكتري ببرمش؟

سپاسگذارم از همه تون كه جواب ميديد🌹🌹😘😘

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید پیش روان شناس کودک ببری خیلی کمک میکنه و تو هرمسئله ای راهنماییت میکنه تو مهد کودک ها هستن این ...

دارو هم ميده روانشناس؟

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
باخشونت باهاش رفتار شده؟ بچه جاربم خیلی تا چهارونیم سالگیش جیغ میزد و بیقرار بود الان شش سالشه ما ش ...

حالا الان چيكا كنيم بنظرت

sorry i cant help youuuu😂😂 عزیزم اول ببرش  روانشناس در صورت لزوم‌ خودش ارجاع میده به روانپزش ...

Oh yeeeees😂😂😂😂

روانشناس دارو هم ميده

من ميخواستم ببرمش پيش مغز واعصاب كودك

نه عزیزم فقط صحبت میکنه باهات و مثلا میگه چه جوری رفتار کنی با گل پسرت تا مشکلت حل بشه

ممنون از راهنماييت دوست من🌹🌹🌹🌹

Oh yeeeees😂😂😂😂 روانشناس دارو هم ميده من ميخواستم ببرمش پيش مغز واعصاب كودك

نه عزیزم

شما اول باید ببریدش پیش یک روانشناس مجرب تا مشکل رو ریشه یابی کنه اگر نیاز به دارو داشت ارجاع میده بخ روانپزشک تا تجویز کنه

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
نه عزیزم شما اول باید ببریدش پیش یک روانشناس مجرب تا مشکل رو ریشه یابی کنه اگر نیاز به دارو داشت ار ...

مرسي از راهنماييت دوست من🌹🌹🌹