mamamرایین مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4156 عنوان شیربرنج 944 بازدید | 9 پست دوست جونیا پسرم۹ماهشه تو شیربرنجش شیرپاستوریزه کم چرب بریزم بدنیست شیرخشت بدمزش میکنه نمیخوره؟ خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد خانم آن است که باب دل شوهر باشد ( 1397/07/20 | 12:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26957 من از همون پنج ماهگی که فرنی پختم با شیر پاستوریزه درست کردم . خیلیم دوست داشت . کلا برام تعریف نشده فرنی بدون شیر پاستوریزه 😂 شیربرنج که حتما شیرپاستوریزه میخواد وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
مومشکی عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 1956 من پسرم هشت ماهشه..دیروز براش شیر برنج درست کردم خیلی خوب خورد..فقط شیر ونبات و نیمه برنج ویکم اب..فرنی هاشم با شیر پاستوریزه درس میکنم..خداروشکر مشکلی نداشته..دکترش گف اینو
mamamرایین مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4156 من پسرم هشت ماهشه..دیروز براش شیر برنج درست کردم خیلی خوب خورد..فقط شیر ونبات و نیمه برنج ویکم اب.. ... من همیشه فرنیو باشیرخشک درست میکنم پس ازاین به بعد پاستوریزه بریزم خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد خانم آن است که باب دل شوهر باشد (
مومشکی عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 1956 من از همون پنج ماهگی که فرنی پختم با شیر پاستوریزه درست کردم . خیلیم دوست داشت . کلا برام تعریف نشده ... من اولا با اب درس میکردم..دکترگف اینجوری اصلا مقوی نیس..وشکم پرکنه..😄با شیرپاستوریزه درست کن
مومشکی عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 1956 من همیشه فرنیو باشیرخشک درست میکنم پس ازاین به بعد پاستوریزه بریزم من اصلا شیرخشک ندادم بهش..من از تقریبا هفت ماهگی باشیرپاستوریزه فرنی میدم بهشکره هم تو همه غذاهاش هس
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26957 من پسرم هشت ماهشه..دیروز براش شیر برنج درست کردم خیلی خوب خورد..فقط شیر ونبات و نیمه برنج ویکم اب.. ... اره نبات بندازید حتما سردی شیر رو میگیره وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
mamamرایین مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4156 من اصلا شیرخشک ندادم بهش.. من از تقریبا هفت ماهگی باشیرپاستوریزه فرنی میدم بهش کره هم تو همه غذاها ... اره منم کره میزنم خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد خانم آن است که باب دل شوهر باشد (
mamamرایین مدیر استارتر عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 4156 اره نبات بندازید حتما سردی شیر رو میگیره باشه ممنون😚 خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد خانم آن است که باب دل شوهر باشد (