2777
2789
عنوان

زمین گرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3936 بازدید | 87 پست

به نظرم هست شاید خیلی وقتا ما به ظاهر ببینیم آدمی که بدی کرده خوشبخته ولی ما تو ذهن آدما نیستیم به نظرم حتی عذاب وجدان که فقط تو ذهن هست یکجور تقاص پس دادنه ما اگر کار خوبی بکنیم اون خوبی تو زندگیمون بر میگرده و اگر بدی کنیم هم به همین رواله.....به قول قدیمی ها از هر دست بدی از همون دست میگیری

من ي چيزي بگم نميدونم ربط داره يا نه!من زن برادرم تو دانشگاه ي رشته تاپي ميخوند اينقد پز داد ب ما و چشمشون رو دراورد  مسخره خواهرم كرد اخرش نتونست درسها رو پاس كنه اخراجش كردن!الان خواهرم اون رشته تاپ رو تو بهترين دانشگاه ميخونه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه همه اره ولی واسه ما خاره😢

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

نمیشه قطعی گفت که هرچیزی پاداش یا تاوان داره،؛

من خیلی هارو دیدیم که باهمه نیت بدی که داشتن و اذیت هایی که کردن ، بازهم زندگیشون همیشه رو روال بوده و بدون هیچ مشکل یا تاوان پس دادنی ، 

نمیدونم جدیدا احساس میکنم هرچی بیشتر بدی کنی ، دوست داشتنی تری هم پیش خدا هم بقیه 😐😐🤔🤔🤔

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
من ي چيزي بگم نميدونم ربط داره يا نه!من زن برادرم تو دانشگاه ي رشته تاپي ميخوند اينقد پز داد ب ما و ...

واقعا منم خیلی وقتا نمیتونم بفهمم ربط داره یا نه؟؟

منم ديدم تو اطرافيان ولي اينم ديدم كه بدترين بدي ها رو كرده ولي خيلي اوضاش خوبه و با ارامش زند ...

یکی از اقوام ما مسنه ، خودشم خیلی آدم خوبیه ولی همیشه میگه آدم های بد که واسه هرچیزی شر بپا میکنن ، پیش خدا هم حرفشون قبول میشه چون خدامیترسه که اگه به حرفشون نکنه، یه موقع ناشکری کنن و فراموشش کنن !

اما آدمهای خوبی که درهمه حال شکرگذارن و میسپرن به خودخدا، میدونه که درهرحال کوتاه میان بخاطرش پس کارشونم جدی نمیگره

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 

من توی دوره کاردانی با یکی از دخترای کلاس صمیمی شدم که از یه شهر دیگه میومد و توی خوابگاه بود و از اونجا که وضع مالی خوبی نداشتن شبا میومد خونه ی ما تا پوله خوابگاه نده

من ترم دو که بودم با یه پسر دوست شدم که از بچه های محل خودمون بود و همیشه در دسترس بود

ازدواج برادر من خیلی سریع اتفاق افتاد یعنی همون شب خواستگاری ،عقد انجام شد. که البته تو یه شهر کوچیک اتفاق بعیدی هم نبود بعدش مادر من گفت ما این عروسو نمیخواستیم خودشون درست کردن، من که ازدواج کردم با اینکه شوهرم و خانوادش چند ماه رفت و آمد کردند ، بعد از عقد شوهرم گفت شما منو مقابل عمل انجام شده قرار دادید من نمیخواستم به این زودی عقد کنیم، اینقدر این حرف برا من سنگین بود که یه بار بهش گفتم به من بگی بدکاره برام تحملش راحتتره تا این حرف، البته مادرشوهرم این حرفو تو دهنش انداخته بود، خواهر شوهرم که ازدواج کرد، بعد از دو سال مادرشوهرش بهش گفته بود کاش دختر فلانی رو برا پسرم گرفته بودیم حیف که شما قاپشو دزدیدید .....

هستین بگم بقیشو؟؟؟

هستیم بگو

نمیشه قطعی گفت که هرچیزی پاداش یا تاوان داره،؛ من خیلی هارو دیدیم که باهمه نیت بدی که داشتن و اذیت ...

حدیثی هست با این مظمون که اگر کسی رو دیدید که در عین حال که از خدا دوره هر روز رفاهش بیشتر میشه ، منتظر اتفاقات بد براش باشید