2777
2789
عنوان

Pcos

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 30 پست
چ روزی اندومتر ۱۱بوده؟

سوم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهترین زمان برای سنو روز۳تا۵ من ک pcosام دکتر قرص داده تو دو ماه سه کیلو کم کردم با گلوکوفاژ و مدرو ...

ماما کدوم شهره

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
عالی فکر کنم من روز ۶پریودیم ۳بود  سنوتو میذاری ببینم

میزارم عزیزم. ولی برای ی سال قبله. هفته اینده روز 13پری میخوام برم سونو. قبلا نشانه تخمک گذاری داشتم الان چن ماهه اصلا ترشح تخم مرغی ندارم

انشالله ک نتیجه بگیری رفتی سنو از دکتر اطلاعات بگیر بهم بگو ممنون جونم کیت تخمک گذاری رو چ موقع میذا ...

من اصلا استفاده نمیکنم برا استرسش. برای خودمون هم بیشتر میگن خطا داره. از داروخونه بگیر

فقط ورزش کردی ؟ چند وقت ؟ بارداری راحته ؟ 

من از وقتی دکترم بم گفت ورزش میکردم 

اما وقتی ازدواج کردم منظم میرفتم باشگاه 

پریودی هامم منظم تر شد مثلا ۸تا۱۵روز نهایتا تاخیر داشتم 

اولین ماه ک اقدام کردم باردار نشدم ولی ماه دوم باردار شدم 

ب هیچ وجه از قرص برای جلوگیری هم استفاده نکردم چون تخمدان های ما ب اندازه ی کافی تنبل هستن قرص جلوگیری بدترش میکنه 

خداروشکر من بارداریم بارداری راحتی بود ب لطف خدا الان ۳۹هفته ۴روزمه انشالله چند روز دیگ کوچولوم ب دنیا میاد

من از وقتی دکترم بم گفت ورزش میکردم  اما وقتی ازدواج کردم منظم میرفتم باشگاه  پریو ...

ای جانم به سلامتی ان شاالله بغل بگیری کوچولوی نازت رو و خدا حفظش کنه .

می شه عمیقا ازت خواهش کنم منم موقع زایمانت دعا کنی ؟ سه چهارتا بچه می خوام  و یه حاجت دیگه دارم ولی اول بارداری برام مهمه . 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز