2777
2789
عنوان

Pcos

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 30 پست
چ روزی اندومتر ۱۱بوده؟

سوم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین زمان برای سنو روز۳تا۵ من ک pcosام دکتر قرص داده تو دو ماه سه کیلو کم کردم با گلوکوفاژ و مدرو ...

ماما کدوم شهره

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
عالی فکر کنم من روز ۶پریودیم ۳بود  سنوتو میذاری ببینم

میزارم عزیزم. ولی برای ی سال قبله. هفته اینده روز 13پری میخوام برم سونو. قبلا نشانه تخمک گذاری داشتم الان چن ماهه اصلا ترشح تخم مرغی ندارم

انشالله ک نتیجه بگیری رفتی سنو از دکتر اطلاعات بگیر بهم بگو ممنون جونم کیت تخمک گذاری رو چ موقع میذا ...

من اصلا استفاده نمیکنم برا استرسش. برای خودمون هم بیشتر میگن خطا داره. از داروخونه بگیر

فقط ورزش کردی ؟ چند وقت ؟ بارداری راحته ؟ 

من از وقتی دکترم بم گفت ورزش میکردم 

اما وقتی ازدواج کردم منظم میرفتم باشگاه 

پریودی هامم منظم تر شد مثلا ۸تا۱۵روز نهایتا تاخیر داشتم 

اولین ماه ک اقدام کردم باردار نشدم ولی ماه دوم باردار شدم 

ب هیچ وجه از قرص برای جلوگیری هم استفاده نکردم چون تخمدان های ما ب اندازه ی کافی تنبل هستن قرص جلوگیری بدترش میکنه 

خداروشکر من بارداریم بارداری راحتی بود ب لطف خدا الان ۳۹هفته ۴روزمه انشالله چند روز دیگ کوچولوم ب دنیا میاد

من از وقتی دکترم بم گفت ورزش میکردم  اما وقتی ازدواج کردم منظم میرفتم باشگاه  پریو ...

ای جانم به سلامتی ان شاالله بغل بگیری کوچولوی نازت رو و خدا حفظش کنه .

می شه عمیقا ازت خواهش کنم منم موقع زایمانت دعا کنی ؟ سه چهارتا بچه می خوام  و یه حاجت دیگه دارم ولی اول بارداری برام مهمه .