2777
2789
عنوان

Sims

490 بازدید | 14 پست

سلام 

کسی اینجا sims بازی میکنه ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دنبال بازیشم پیدا نمیکنم

قبلا با ایکس باکس بازیش میکردم

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
بیشتر ببینید
Sims همون بازی کارای روزمره رو میگی

آره 

بازی میکردی ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خیلی دنبال بازیشم پیدا نمیکنم قبلا با ایکس باکس بازیش میکردم

بازیش که هست 

اگه دستگاهتو آپدیت نکرده باشی میتونی هکی بریزی

اگر آپدیت کردی هم بلو ری بازیش هست 

بازیش که هست  اگه دستگاهتو آپدیت نکرده باشی میتونی هکی بریزی اگر آپدیت کردی هم بلو ری ...

از کجا دان کنم

تو گوگل پلی بود ولی کیفیتش جالب نبود

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
بیشتر ببینید
ترک کردم

همه هم معتادش میشن 😂

از کجا دان کنم تو گوگل پلی بود ولی کیفیتش جالب نبود

منظورم پلی استیشنه 

باید دیسک بازیشو خرید . دانلودش فقط دمو هست 

منظورم پلی استیشنه  باید دیسک بازیشو خرید . دانلودش فقط دمو هست

اها نه دیگه ندارم پلی استیشنو

بیشتر ببینید