برام سواله شش سال شوهرم اومد خواستگاریم وجواب رد شنید هرروز بیشتر ازقبل دوسم داشت.الان دوسال از عروسیمون میگذره.دوسم داره خیلیم دوسم داره ولی دیگه مثه قبل بروز نمیده مخصوصا ازوقتی که نی نیمون به دنیا اومده.حس میکنم برای مردا باید دست نیافتنی باشی.همین که بهت برسن خیالشون راحته از داشتنت.کمتر زنگ میزنن کمتر پیام میدن.کمتر محبت میکنن.واسه گوشیش واسه دوستاش بیشتراز من وقت میزاره.کاش تا ابد دوست میموندیم
نمیتونم.فکر میکنم کمبود محبت از طرف خانوادم باعث شده نتونم... وابستشم به شدت و خودم میدونم که اشتباه ...
منم دقیقا وضعیت تو رو دارم.اما برای اینکه محبتش برام دائمی باشه بعضی اوقات خودمو درگیر کاری میکنم جوری که اصلا انگار نمیبینمش. اینجوری میاد بهم میچسبم بیشتر.
اگه دائما بوس و بغل و محبت بهش کنم نمیدونم چرا محبتش کم میشه حرف کم میزنه .مردا خلن دیگه😁😁
🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
چقد از زنایی که همه چیزشون به جاس خوشم میاد...من خیلی احساساتیم.خییییییلی
زن یعنی احساس. فکر نکن فقط خودت اینجوری هستی. بقیه هم ک میبینی دارن تلاش میکنن وگرنه اگه واردشون بشی شاید از ما با احساس تر باشن. توام بیا ی مدت خیلی توجه نکن. نه اینکه بی توجهی کنی از اون ور خراب بشه اوضاع. یعنی خیلی مثل پروانه نباش. با کارای خودت یکم مشغول باش. بخدا من امتحان کردم وقتایی ک من میگم دلم تنگ شده واست دیگه اون اگه ۲ماه منو نبینه دیگه نمیگه دلم تنگ. اما اگه من نگم شاید روزی ۲ بار بهم بگه دلم تنگ شده واست. بخدا... بعدشم فکر نکن شوهر تو اینجور. ما آدما همه ایتجوریم...حالا مردا یکم بیشتر