برام سواله شش سال شوهرم اومد خواستگاریم وجواب رد شنید هرروز بیشتر ازقبل دوسم داشت.الان دوسال از عروسیمون میگذره.دوسم داره خیلیم دوسم داره ولی دیگه مثه قبل بروز نمیده مخصوصا ازوقتی که نی نیمون به دنیا اومده.حس میکنم برای مردا باید دست نیافتنی باشی.همین که بهت برسن خیالشون راحته از داشتنت.کمتر زنگ میزنن کمتر پیام میدن.کمتر محبت میکنن.واسه گوشیش واسه دوستاش بیشتراز من وقت میزاره.کاش تا ابد دوست میموندیم
ن این نیست مدل دوستداشتنش فرق کرده مردا بعد پدر شدن یه خورده از لحاظ احساسی دچار بحران میشن وگرنه دوستداره حتما مدلش مث سایق نیس چون تو دیگ اون دختر سابق نیستی مامان بچشی
امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
آخه الان مسئولیتشون بیشتره و فکرشون درگیره کاره.ولی معمولا مردا بعد ازدواج سعی مبکنن با عمل احساسشون رو بروز بدن مثلا میگن همینکه کار میکنیم که پول بیارم و تو خرج کنی لذت میبرم این یعنی محبت به تو یا اینکه میشینیم سیر دسپختت رو میخورم یعنی خیلی دوست دارم.کلا باید دونه دونه بهش بگی یا بپرسی که دوسم داری یا بهم فلان جمله عاشقانه رو بگو من خوشم میاد اینجوری دیگه.سخت نگیر
درسته خودشم میگه الان ازقبل بیشتر دوسم داره ولی من الات خیلی بیشتر از قبل بهش احتیاج دارم
معلومه عزیزم بیشتر دوستداره شک نکن .زمان بده بهش مطمن باش ک این شرایط جدیدی ب وجود اومده گذراس فقط باید سعی کنی ب نحوی بهش بفهمونی ک چ قد بیشتر ب وجودش نیازمندی
امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍