2777
2789
عنوان

یارانه

66 بازدید | 7 پست

سلام دوستان.یه سوال داشتم .۱۳ ساله از ازدواجمون میگذره، همسرم یارانه شو از خانوادش جدا نکرده.بعد فوت پدرش سرپرست خانوار مادر شوهرم شده و یارانه همسرم رو هم ایشون میگیرن.بعد فوت پدرش صاحب فرزند شدیم میخوام بدونم یارانه بچه هام به حساب مادرشوهرم ریخته میشه؟اخه اونام دهک ۳ هستن نمیدونم چرا یارانه و سبد کالا براهمسرم و مادرش بیشتر از بقیه واریز میشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلولیت نداشته کسی تو خانواده شون.چون برای اینا که تحت پوشش بهزیستی هستن بیشتر میدن

نه ندارن.همسرم یه برادر داره که اون هم سال ۹۸ ازدواج کرد و یارانه شو جدا کرد.بچه شون سال ۱۴۰۱ دنیا اومد و خود به خود یارانه شو برا برادر شوهر ریختن.

بعدم یارانه تون رو بگیر از مادرشوهرت تو این اوضاع اقتصادی به کار شما بیشتر میاد تا اونالبته اگه حقوق ...

اره داره در حال حاضر یک نفر داره ۲۵ میلیون حقوق میگیره ولی همسر من داره کار میکنه با ۲ تا بچه ماهی ۱۷ تومن.البته این حقوق های بازنشسته ها بسته به شرایط بیمه شون تو دوران فعالیتشون بوده.ولی این وضعیت حقوق و مزایا برای یه کارگر۲۴_۲۴ با ۳ سر عائله انصاف نیست .

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز