2777
2789

عقد داییم بود داشتیم از محضر میرفتیم خونه.قبلش از مامانم پرسیدم اگه برقصن بهشون شاباش بدم؟مامانم گفت نه توک هنوز عروسی نکردی کسی انتظاری نداره نده..گفتم باشه صداشو در نیار...خلاصه سوار ماشین شدم ب شوهرم گفتم پول بده میخوام شاباش بدم گفت چقدر میخوای گفتم ۲۰تومن.😆(میدونم خیلی قانعم)....تو کیفمم حدود ۱۰۰تومن داشتم...دست کرد تو جیبش ۴تا پنجاهی در اورد گفت بخدا خورد ندارم بیا پنجاه تومنو بدم...منم اصلا حواسم نبود دارم نقش بی پولی بازی میکنم گفنم نه پنجاه زیاده راضی نیستم خودت لازمت میشه بده ۲۰بردارم ۳۰تومنشم بدم ب خودت بعد دست کردم تو‌کیفم پولامو در اوردم ک بقیه پولشو بدم...ی نگاه بهم کرد گفت تو میدونی من وضعم چقدر خرابه بعد ۲۰تومنو غنیمت میدونی؟اصلا انقدر واجبه شاباش بدی؟منم قاطی کردم گفتم نمیخاستم شاباش بدم میخاستم بردارم برا خودم.بعد فهمیدم خاک بر سرم چی گفتم...فقط چپ چپ نگام کرد منم پولشو انداختم رو پاش گفتم بیا گدا نخواستم و قهر کردم...دمه در ک خواست پیادم کنه گفت لوس نشو پولو بردار😩منم گفتم ب شرطی بر میدارم ک کل پنجا تومنو بدی😀گفت خیلی بیشوری بردار برو تا نزدم بچسبی ب دیوار...منم پولو برداشتم و زود جیم شدم...😀الکی نگین خاطره ای ندارم چون همه خانوما ازین کلکا میزنن..

منتظرم😒

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75

🤣🤣🤣🤣😂😂😂

کلک نزدم تا حالا 

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه میشه.مگه داریم؟؟؟من ب هر بهانه ای پول میکنم ازش😀اخرم لو میرم

😂😂😂😂😂😂😂دلم نمیاد خواهر خودم ب اندازه کافی دارم 

البته من دوران نامزدی ام 😁😁😁😁

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

دیروز رفتم فروشگاه ،خرید رو 50 تومن اضافه تر گفتم ، فاکتورم مثل خنگا گذاشتم رو میز بعد بخودم اومدم زود فاکتورو رفتم برداشتم نابود کردم، خدا رو شکر ندیده بود 

لطفا لایکم نفرمائید، سپاس🙏🌸

من تنها کلکی که میزنم اینکه که مثلا کارن داره و من حوصله ندارم خودمو میزنم به خواب ،هر کاری هم کنه بیدار نمیشم مثلا خوابم😩🤕

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

مانامزدیم.بهش گفتم پول بده کفش بخرم

گفت چقد گفتم 100

رفتیم بانک انتقال بده ب کارتم گف میخوای 150 بزنم کم نیاری

گفتم آره بزن کم میارم

بعد حواسم نبود خودم 200 ازین کارتم انتقال دادم اون کارتم.ی نگاهی کرد گف پول داشتی خودت؟

گفتم بله 😑😑😑😑

هیچی نگفت

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

سه چهار روز پیش داشتم میرفتم دکتر ازمایش بدم میدونستم هزینه ازمایشم کم میشه کارتشو داد گفت برو اول کار ی خودپرداز پیدا کردم پنجاه تومن برداشتم و رفتم برا ازمایش هزینش شد ده تومن ...گفتم میگم کل پنجاه تومن رفت...اومد دنبالم سوار شدم از شانس من رفیقش هم خانومشو اورده بود وقتی من حساب میکردم شنید چقدر شده...اونارم سوار کرد بحث گرونی شد شوهرم گفت انقدر همه چیز گرونه ادم دیگه دلش نمیاد دکتر هم بره...اخه یه ازمایش پنحاه تووووومن؟؟؟رفیقش گفت داداش ازمایش سرطان نیست ک پنجاه تومن باشه الان مال خانومت با ده تومن حل شد...شوهرم فقط در سکوت نگاهم کرد.هیچی نگفتا فقط جوری نگاه کرد خودم خجالت کشیدم

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
😂😂😂😂😂😂😂دلم نمیاد خواهر خودم ب اندازه کافی دارم  البته من دوران نامزدی ام 😁😁😁😁

منم عقدم هنوز عروسی نکردم

واای رمش رو خونه جا گذاشته بود تو کشو،منم برداشتم انداختم تو گوشیم اما دیدم قفله هیچی جز 40-50 تا عکس بالا نیومد ،اما حافظش پر بود، 

در اوردم گذاشتم کنار شارژر رو میز،اومد دید ، ب روم نیورد

لطفا لایکم نفرمائید، سپاس🙏🌸
سه چهار روز پیش داشتم میرفتم دکتر ازمایش بدم میدونستم هزینه ازمایشم کم میشه کارتشو داد گفت برو اول ک ...

خیلی بلایی😂😂😂😂😂

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
منم عقدم هنوز عروسی نکردم

😚خوشبخت بشی عزیزم 🤗