2777
2789
عنوان

مبل دیدم۲۲میلیون😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 60 پست
وتی من عاشق آبادانم 😍😍😍دختر جنوبی بانمک😍به نظر منم زیاد بوده ۲۲ من عمرا بتونم همچین مبلی بخرم خخ ...

ارهههه هنوز هست

دست فروشا رو برداشتن از اونجا بهشون ی بازارچه دادن ولی مغازه ها هستن😊😊

پاشو بیا باز😍😍😍

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو اونجام که خیلی قیمتا این چیزا فرق نداره اهواز منلمان باروک همه مبلای کلاسیکش50تومن و60تومن 

ببین بازمممم جا داریم تا جا

میری یه جای اهواز ک طرف ماهی ۱۰تومن کرایه مغازه میده بایدم جنساشو اونقد گرون بفروشه دیگه

کجا هم مبلاش خیییلی شیکه هم قیمتاش خوبه کسی نمیدونه؟

ملایر بنظرم شیک و مناسبه

مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم دلم میلرزد...حتی در خواب هم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو  در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان  میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط  در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.......  
نه اتفاقا من چوب تیره دوست دارم😍

منم چوبم قهوه ای هس و رنگ پارچه مبلم نسکافه ای فرشام هم روشن ولی پشیمونم میگم کاش همه چیزمممم سفید بود 

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
منم چوبم قهوه ای هس و رنگ پارچه مبلم نسکافه ای فرشام هم روشن ولی پشیمونم میگم کاش همه چیزمممم سفید ب ...

وای نهههه هی باید چشمت ب وسیله هات باشه لک نشه ول کن بابا خیلییی عالیه همین رنگایی ک گفتی😍😍😍😍

ارهههه هنوز هست دست فروشا رو برداشتن از اونجا بهشون ی بازارچه دادن ولی مغازه ها هستن😊😊 پاشو بیا ...

رونق گرفته بازارچه احه پارسال اومدیم تازه بود زیاد سرپا نبود به دلم ننشست دلم همون دست فروشا خواست بیشتر بخاطر محیط شادش وای چقد فروشنده اا میزدن و میرقصیدن با اهنگای با صدای بلنددد هیچوقت یادم نمیره 

امید خدا امسالم میایم میگم قیمت دلار اونجام تاثیر گذاشته جنساشون گرون شده،

ما چهار نفر با هم یه نفر خیلی قوی هستیم💜
ابجیم سال ۸۵  مبل و ناهارخوریش شد  شد ۳۰ تومن 😑 ایتالیایی بود‌. اینی که شنا با این قی ...

از کجا؟

ابادان بخاطر منطقه ازاد بودنش مالیاتش کمتره خیلییییییی کمتر از شهرای دیگه

این سرویس فقط مبل بدون میز عسلی و میز وسط ۲۰تومن اینجا توی تهران۴۰

رونق گرفته بازارچه احه پارسال اومدیم تازه بود زیاد سرپا نبود به دلم ننشست دلم همون دست فروشا خواست ب ...

اررره بابا گرون😕همه جا گرون شده فرق نداره

قدمتون رو چشممم 😍