2777
2789
عنوان

مبل دیدم۲۲میلیون😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 60 پست
اگه اینجوری باشه که میگی بیشتر از اینا باید باشه با این قیمت دلار.نه اینکه 22 تومن کم پولیه ولی ما پ ...

ملایر نسبت به جاهای دیگه خیلی قیمتا مناسبه بنظرم

مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم دلم میلرزد...حتی در خواب هم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو  در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان  میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط  در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.......  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم خوب بوده قیمتش ... منو شوهرم پارسال رفتیم واسه خرید عروسی واسه مبل یه مدل پسند کردم گفت ۶۵ میلی ...

یا خداااا😐

چی بود اون مبل؟؟؟توش طلایی چیزی بود؟😂😂

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
با اینهمه اپشن و اسوانیایی بودنش قیمتش پایین بوده یه جای کار میلنگه

میدونی چراااا

اینجا چون منطقه ازاده با درصد مالیات پایین وارد میکنن قیمتش پایین تره

ولی مثلا تهران این مبلو میفروشه ۴۰تومن چراااا؟چون اونا درصد مالیات بیشتری باید بدن

یا خداااا😐 چی بود اون مبل؟؟؟توش طلایی چیزی بود؟😂😂

شاندیز مشهد مبلمان شادی و پامچال همه مبلاشون از ۵۰ شروع میشه ولییییییی وای محشره محشر😍😍😍😍😍 البته اونجا اولین جایی بود که رفتیم ... آخرش دادیم برامون ساختن 

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
اگه اینجوری باشه که میگی بیشتر از اینا باید باشه با این قیمت دلار.نه اینکه 22 تومن کم پولیه ولی ما پ ...

کلییییی چیز یادمون داد راجب مبلمان

ک چطوری جنس پارچشو تشخیص بدیم خوبه یا نه

اکه میگه مبل ترکیه ایه از کجا بفهمیم و ایناااا 

خیلیییییی چیز یادگرفتیم 

یا خداااا😐 چی بود اون مبل؟؟؟توش طلایی چیزی بود؟😂😂

میگن مبل تو تهران از جاهای دیگه مناسب تره آره؟همینطوره؟

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
22 تومن که گرون نیست... من جایی رفتم برا مبل قیمت پایه ش از 80 تومن بود به بالا..... پس اونارو مید ...

اونا رو میدیدم درجا تشنج میکردم😂😂😂😂😂😂😂

حالا یدونه ینفرشو میگرفتین لااقل باهاش تفریح میکردین😆😆😆😅😅

اتفاقا ایدشو دادممممم

گفتم نمیشد یه تک مفرشو برداریم حداقللل؟😂😂😂😂

وتی من عاشق آبادانم 😍😍😍دختر جنوبی بانمک😍به نظر منم زیاد بوده ۲۲ من عمرا بتونم همچین مبلی بخرم خخخ

میگم‌پگول بازار ته لنجیا هنوز برپاس پارسال اومدم جمعش کرده بودن برده بودن جای دیگه غرفه غرف بود خوب نبود زیاد ولی سال قبلش همون کنار پارکینگ طبقاتی بود خیلی خوش گذشت بهمون بهترین سفر عمرم بود

ما چهار نفر با هم یه نفر خیلی قوی هستیم💜
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792