2777
2789

حالا خوبه شما زایمان کردی ،من چی....ن اراده دارم لاغرکنم‌ون میتونم برم باشگاه حالم ازخودم بهم میخوره

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکم بند ببند حتی موقع خاب بازش نکن من تو دوماهه اول   ۲۳ کیلو کم کردم   همش شکم بند د ...

عزیزم میشه مارک شکمبندو بگید ویا عکس بدبد ازش?

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد

[QUOTE=71422412]عزیزم میتونی ازشکم بندت عکس بدی ممنون[/QUOTEشکم بندم  از این طبی ها بود که   تو داروخونه هم میفروشن      اینقد میبستم که   واسم گشاد شده بود دادمش به یه نفر نیست که عکس بگیرم

حق را میگویم هرچند که به ضررم باشد  👌👌

از همین معمولی ها طبی  که تو داروخونه میفروشن    شربت ملین   منیزیم هیدروکساید  میخوردم   با اب فراوان     البته هنوز کمی شکم دارم اما هیکلم مثل سابق شده   بدونه   رژیم  یهو لاغر شدم

حق را میگویم هرچند که به ضررم باشد  👌👌